“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ANUNT de ULTIMA ORA al Oanei Zamfir: ”A murit”

41z

Oana Zamfir i-a adresat o serie de întrebări Violetei Vijulie, în direct, la Antena 3, în emisiunea Exces de putere.

“Un martor presat ani de zile să zică ceva de Căncescu, de Scripcaru, de Iohannis, de toată lumea, a murit. Și nu este prima dată când oamenii mor după abuzurile din justiție. Nu am permisiunea domnului Căncescu să vă spun ce s-a întâmplat în familia sa, ce s-a întâmplat cu copiii domniei sale care s-au trezit într-o dimineață că năvălesc procurorii. Ca mamă, dacă copiii sunt sculați din pat și li se iau ghiozdanele ca nu cumva să plece micii infractorii cu gadgeturi la școală că poate trădează cu informații din dosar, poate fug cu banii familiei… cum v-ați simți?”, a zis Oana Zamfir, la Antena 3.

Replica Violetei Vijulie a fost: “Nu doresc nimănui asemenea experiențe! De când vin eu în emisiunile de la Antena 3, de câțiva ani, mereu am zis că nu mi se pare normal că descinderile sunt doar în miez de noapte, că nu se încearcă, prima dată, aducerea cu vorba bună… pentru că mulți dintre cei luați cu mascații poate ar fi venit la DNA de bunăvoie. Am spus aceste lucruri. Nu sunt deloc absurdă!”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.