“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATI

ANUNT de ULTIM MOMENT despre cum va fi VREMEA in urmatoarele ore: Sunt 14 judete vizate…

vremeam

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi atenţionări de vremea rea pentru următoarele ore. Sunt vizate 14 judeţe, fiind anunţate rafale care pot ajunge până la 100 de kilometri la oră, la munte.

Meteorologii au emis, marţi, mai multe avertizări nowcasting de vânt puternic, valabile pentru 14 judeţe din ţară. Sunt vizate rafale de vânt care în zonele joase pot avea 55 – 65 de kilometri la oră, izolat putând ajunge la 80 de kilometri la oră, în timp ce la munte pot atinge şi depăşi 100 de kilometri la oră.

Potrivit meteorologilor, vântul va afecta judeţele Iaşi, Botoşani, Neamţ, Suceava, Buzău, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Vâlcea, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Mehedinţi şi Dolj.

VEZI SI: EXTRATEREŞTRII ATACĂ! Eveniment recent, DOVEZI CLARE TOP SECRET. UN MARTOR A SPUS TOT ce a văzut

În zonele joase, vântul va avea la rafală viteze, în general, între 55- 65 kilometri la oră, iar izolat 75 – 80 kilometri la oră.

La munte, la peste 1.500 metri altitudine, vântul va prezenta intensificări care vor atinge şi depăşi 90 – 100 kilometri la oră, spulberând zăpada.

Avertizarea meteorologilor este valabilă până la ora 16.30 în judeţele Mehedinţi, Dolj şi Vâlcea, în reatul judeţelor fiind valabilă până la ora 16.00. (Observator.tv)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.