Anunt CUTREMURATOR despre solistul trupei COMPACT


Leo Iorga, solistul trupei Compact, se lupta cu cancerul pulmonar de peste opt ani! Desi a strans intr-un timp incredibil 70.00o de euro pentru tratament, artistul se afla intr-o noua situatie delicata… nu se mai poate deplasa singur.

Recent, Leo Iorga a plecat la un spital din Hamburg, Germania, unde va fi operat printr-o tehnica speciala, medicii distrugand tumorile. Artistul este insotit de sotia Paula, ingerul sau pazitor, informeaza B1.

Leo Iorga a publicat o imagine din Germania, aceasta fiind insotita de un mesaj emotionant. ”Dragilor, am ajuns la Hamburg. Am fost aşteptaţi la aeroport de Tavi Iepan, prietenul şi colegul meu din 1997, de când eram la Cargo. Luni (n.r- azi), la clinică, voi demara procedurile medicale pentru care mă aflu aici, cu ajutorul vostru! Vă voi ţine la curent.Iubire şi respect!”.

Pentru ca a slabit extrem de mult din cauza bolii, Leo nu poate sta in picioare, avand nevoie de un scaun cu rotile. Surse apropiate artistului sustin ca aceste este extrem de optimist si isi doreste sa revina la marea lui dragoste… muzica.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile