“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Anunt BOMBA: Polițiștii din România cer ELIMINAREA măsurilor anti-COVID

politist 1280x720 1

Anunț surprinzător! Polițiștii români solicită eliminarea tuturor restricțiilor anti-COVID din țară. Aceștia militează inclusiv pentru retragerea certificatului verde pentru accesul în magazinele non-alimentare și în alte spații publice destinate diverselor activități.

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI (Ministerul Afacerilor Interne), organizație care numără aproximativ 40.000 de polițiști, solicită anularea restricțiilor implementate pentru reducerea contaminării cu Sars-Cov-2. Inițiativa respectivă privește și eliminarea certificatului verde pentru accesul în diverse spații publice, precum mall-urile, restaurantele, cafenelele și diverse instituții.

„Acum aproape toate județele sunt în scenariul verde”, este răspunsul forțelor de ordin în contextul actual.

SNPPC consideră că impunerea măsurilor anti-covid nu mai are fundament
Apelul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual a fost realizat prin vocea președintelui Marius Ionescu. Acesta consideră că impunerea măsurilor anti-COVID nu mai este necesară. Marius Ionescu a explicat că cererea sa este motivată de faptul că aproape toate județele din țară se află, în prezent, sub scenariu verde.

Mesajul lui Marius Ionescu
Președintele SNPPC a spus că inițiativa sa a fost determinată chiar de declarația lui Alexandru Rafila, care anunțase recent că intenționează să ridice măsurile anti-covid în funcție de incidența la mie pe șapte zile.

„Acest lucru a fost observat și de către noul ministru al Sănătății, Alexandru Rafila, care a promis, și sper să nu rămână doar o promisiune, că se va crea un automatism, în sensul că, în funcție de incidența la mie pe 7 zile, aceste măsuri, inclusiv certificatul ăsta, se vor ridica. Aceste restricții ar trebui să se ridice automat, în opinia noastră, în funcție de această incidență a cazurilor.

Eu tocmai de asta spun că sunt adeptul unor măsuri ferme, luate rapid, dar cu aceleași mecanisme rapide de ridicare a acestor restricții, pentru ca omul să înțeleagă că trebuie să respecte anumite reguli, că este spre binele lui, dar să vadă și că ele sunt pe o perioadă determinată de timp, nu așa, de doi ani de zile stăm în stare de alertă. Pentru că altfel nu mă pot duce cu gândul decât la alte lucruri care nu sunt în firescul lor”, a declarat Marius Ionescu.

„Nu ar mai trebui să existe restricții”
Marius Ionescu a spus că nu înțelege rolul restricțiilor în condițiile în care aproape întreg teritoriul țării se află în scenariu verde.

„Acum aproape toate județele sunt în scenariul verde și nu ar mai trebui să existe aceste restricții, e o prostie să le mai păstrezi în aceste condiții. Poți să iei alte măsuri, de genul portul măștii și așa mai departe. Oamenii își pierd încrederea și din acest motiv, pentru faptul că nu văd o reacție rapidă și în ridicarea acestor măsuri”, a încheiat Marius Ionescu pentru Ziarul Național.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.