Anunț BOMBA de ULTIMA ORA! Și-a anunțat acum candidatura la PREZIDENTIALE

Încă un actor de pe scena politică vrea să-i ia locul lui Klaus Iohannis. Mai mult, candidatul vrea și el anularea pensiilor speciale.

Este vorba despre Viorel Cataramă. Preşedintele Dreptei Liberale (DL) a făcut anunțul, astăzi, la Antena 3.

Acesta a vorbit despre pensiile speciale și despre concedierea a 25% din angajați.

„Există o clasă privilegiată aparținând aristocrației bugetare care primește niște venituri nemeritate, constând în pensii speciale, ajutoare speciale, ajutoare sociale pentru hrană, salarii speciale în condițiile în care avem două milioane de pensionari care au muncit în sectorul privat și nu am nici măcar 1.000 RON pensie”, a spus Viorel Cataramă, duminică, la Antena 3.

„Spre exemplu, domnul Tudorel Toader încasează 150.000 de euro pe an din care mai mult de jumătate din pensie specială pentru care nu a contribuit cu niciun leu în decursul activității lui. Voi candida la președinție!

Noi suntem dreapta liberală singurul partid care cere anularea pensiilor speciale prin impozitarea lor cu 95%, anularea tuturor ajutoarelor sociale pentru persoanele apte de muncă și concedierea a cel puțin 25% din bugetari”, a mai spus el la „News Magazine cu Mihaela Bîrzilă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *