fbpx
INCORECT POLITIC

ANTIRASISMUL de astăzi continuă BANDITISMUL COMUNIST

ras 768x489 1

Die Welt ne anunță că ANTIRASISMUL DE ASTĂZI CONTINUĂ BANDITISMUL COMUNIST, de care credeam că am scăpat.
Traducere Google, revăzută și corectată:

Programul comunist de exterminare nu a fost abandonat ci continuat sub diferite forme, chiar dacă la scară mai mică.

ALAIN FINKIELKRAUT, cunoscut filosof jidov, trăitor la Paris, anunță că foarte cunoscuta și criminala ideologie comunistă continuă încă sub numele de ANTI-RASISM.

FINKIELKRAUT: “Antirasismul nu mai este o chestiune de egalitate sau ideologie. Ca și la universitățile Yale, Columbia sau Berkeley, civilizația occidentală este atacată în majoritatea celorlalte universități ale Vechiului Continent, de exemplu prin simpla arătare cu degetul a statuilor și monumentelor ridicate în memoria marilor savanți sau oameni de Stat, morți de mult.

Europa și cultura ei sunt vinovate de toate relele ce s-au răspâdit pe pământ: sclavagismul, colonialismul, sexismul și fobia LGBT. Este vorba de acuzarea și distrugerea întregii civilizații și culturi europene, de năruirea prestigiului acesteia, pentru ca, pe ruinele ei, minoritățile rasiale actuale să își poată desăvârși opera lor distrugătoare, în cadrul așa numitei diversități culturale. În acest fel, pe nesimțite, RUȘINEA DE A FI DE CULOARE ALBĂ ESTE ÎNLOCUITĂ DE O CONȘTIINȚĂ CETĂȚENEASCĂ VINOVATĂ! DENUNȚ RESEMNAREA STATULUI FRANCEZ ÎN FAȚA REGIUNILOR FRANȚEI MURIBUNDE, PIERDUTE. ANTIRASISMUL ESTE COMUNISMUL SECOLULUI XXI “. (Die Welt, 13 iunie 2020)

Nota traducătorului: Nu pentru toți este clar ce vrea să spună FINKIELKRAUT PRIN PRIN REGIUNILE FRANȚEI MURIBUNDE, PIERDUTE. Probabil este vorba de o aluzie la diferitele etnii, spații culturale, religii și concepții generale despre lume și viață, care, de-a lungul secolelor, au fost forțate să dispară, pentru ca pe ruinele lor să apară Franța medievală, apoi cea modernă, fără ca, la origine, să fii existat un popor francez, cu o limbă unică, religie unică, obiceiuri, etc. Ideea de FRANȚĂ s-a născut în capul regilor BOURBONI și a înaintașilor lor (dinastiile Merovingiană, Carolingiană, VALOIS), așa cum și iddea de ROMÂNIE s-a născut în capul unor intelectuali din generația Alecsandri, Domnul A. I. Cuza, Kogălniceanu și alții, toți amestecați mai mult sau mai puțin în asasinarea primului PRIM-MINISTRU (BARBU CATARGIU) al PRINCIPATELOR UNITE, CARE ÎNCĂ NU SE NUMEAU ROMÂNIA.

Ce înseamnă asta? De exemplu, în curând, peste câțiva ani, chiar mai curând, preacucernicii preoți creștini ai BOR-ului vor spăla și ei picioarele Țiganiilor, așa cum fac astăzi polițiștii tăiați împrejur la creier și alți Americani dizabiliști, autiști, handicapați…

După înlăturrea de la Domnie a lui Alexandru Ioan Cuza (noaptea de 11 februarie 1866) și aducerea în țară a veneticului și aventurierului prinț german Carol de Hohenzollern-Sigmaringen, școala, biserica și alte instituții ale Statului rezultat din Unirea de la 1859 s-au străduit și au reușit să șteargă, în bună măsură, ideea originii comune, ca DACI, a Moldovenilor, Valahilor, Oltenilor, Vrâncenilor, Gorjenilor, Bucovinenilor, Mehedințenilor, Teleormănenilor, etc.

Grație neocomuniștilor și ANTIFAsciștilor actuali, după ce bulibașii Țigănimii și alți urmașii-pistolari ai robilor țigani, de altădată, mai ales ai Bisericii, eliberați către 1850, se vor lăsa spălați pe picioare, probabil în PIAȚA VICTORIEI (care victorii? 23 August? 22 Decembrie? Astea sunt victoriile dușmanilor, nu ale noastre, care, aproape toți, am fost tăiați împrejur la creier, adică am început să “gândim și să simțim” cum doreau dușmanii noștri, cunoscuți sau necunoscuți, vizibili sau invizibili).

Vechii Gali, ai lui Vergingetorix, vechii Burgunzi, ai lui Carol Temerarul, vechii Provensali, vechii Bretoni și chiar vechii Franci, nu erau deloc “Francezi “, după cum Oltenii, Moldovenii, Valahii și alți urmași ai Dacilor, nu erau nici ei “ROMÂNI “. Că vrem sau că nu vrem, Românismul este ceva recent, un fel de ruj pe buze sau ojă pe unghii, ca și ideea de “NAȚIUNE ” și chiar creștinismul. Un om instruit, și de bună credință știe că “Națiunea ” este o construcție teoretică șubredă, o ficțiune al cărei principal teoretician a fost cândva Iosif David Nijeradze Chuzdov Djugașvvili ben Visarion, adică Stalin. Cine crede în națiune, gândește ca Stalin și ai lui. Poporul este sfânt! Națiunea este ceva artifiicial, creat în laboratoarele jidovești, precum vaccinurile, inclusiv din celule omenești, cu consecințe de domeniul canibalismului. Nu mai vorbesc de aspectul ocult, probabil cel mai important.

În ciuda unui întreg mileniu de “glorie istorică ” veritabilă, în ciuda marilor lor realizări trecute (limbă și literatură, științele naturii și cele exacte, științele sociale, drept, tehnică și tehnologie, descoperiri științifice de tot felul dar și false teori, vaccinarea, modernismul, socialismul ipocrito-utopico-cretin, etc.), Francezii vor dispărea ca popor, în următoarele câteva generații. Diverse pretexte, acoperiri de tot felul încearcă să explice de ce Francezii și alți Europeni nu se mai pot, nu mai știu, nu mai vor să se înmulțească! De fapt, cinstit vorbind, Europenii nu mai știu să se iubească. Francezii, Românii, Italienii, Englezii și alți Europeni nu se mai iubesc. Toată lumea face SEX, se droghează cu diverse substanțe, se masturbează cu idioții și ideologii, se lasă ispitiți de pederastie, lesbianism, carduri bancare, vaccinare și altele, ajungându-se unde s-a ajuns. Să nu ne facem iluzii. Legea depravării sexuale în creșe, grădinițe, școli este deja promulgată, nu de un Român, cum a fost A. I. Cuza sau mareșalul Antonescu, ci de un NEMȚOTEI, înconjurat de un UNGUR, de un Iudeo-palestiniano-arahat și de trădători getbegetnici… Cam așa au murit mulți dintre cei mai de seamă strămoși ai noștri, de la Burebista și Decebal încoace.

În legătură cu religia, trebuie să ne punem problema dacă ortodoxia creștină și celelalte idolatrii înrudite sunt sau nu sunt compatibile cu materilul nostru spiritual, sufletesc, trupesc, ba chiar și cu interesele noastre concrte, imediate. Sângele dac nu poate și nu trebuie să devenă apă de ploaie sau aghiazmă iudeo-creștină. Ori creștinismul devine românesc, compatibil cu daco-românismul, ori dispărem ce DACO-ROMÂNI! Ignoranța, lăcomia, curvia, pederastismul și pedofilia clasei preoțești, inclusiv a multor ierarhi iese tot mai mult la lumină. Preoțimea creștină chiar nu a avut niciun rol în prăbușirea Romei Imperiale, a Bizanțului, a Austro-Ungariei, Rusiei țariste…?

Cei ce cred și vor cu adevărat să salveze ceea ce încă poate fi salvat, din punctul de vedere daco-român și din acela al normalității, continuității și creșterii (pe alocuri descreșterii !) noastre istorice trebuie să privească ce se petrece în America, în mai tot Occidentul. Foarte curând, toate acestea vor veni și la noi. De asta se ocupă Cotrocenii, Arahații, Grupul de Dialog social și ceilalți LGBT-iști, Antifasciști, dătători de lecții ipocrite, ucigași a tot ce este încă românesc, sănătos, lăudabil și frumos în fosta DACIE CARE AR TREBUI, PROBABIL, SĂ REVINĂ LA ADEVĂRATUL EI NUME. Sursa: Incorect Politic

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.