ANTIFA l-a AMENINȚAT pe un REALIZATOR TV cu BOMBE prin POȘTĂ

Membri ai grupului „Smash Racism DC” („Zdrobiți rasismul”), din coaliția Antifa, s-au adunat în fața casei realizatorului de televiziune Tucker Carlson din Washington, D.C. în urmă cu câteva zile pentru a-l jigni și a-i aminti că „nu este în siguranță”.

Membri ai grupului „Smash Racism DC” („Zdrobiți rasismul”) din Antifa s-au adunat în fața casei lui Carlson din capitala SUA, Washington, D.C. în urmă cu câteva zile pentru a-l jigni și a-i aminti că „nu este în siguranță”. „Știm unde dormi noaptea” și „bombă prin poștă” (mailbomb) au strigat în fața locuinței lui Carlson membrii grupului, care au desenat cu graffitti pe pereții casei și au lovit în poartă, potrivit culturavieții.ro.

Antifa este denumirea prescurtată a unei coaliții de grupuri de extrema stângă, ai căror membri își ascund identitatea în public sub măști și care pretind că se opun „fascismului”, „rasismului” ca și „homofobiei” sau „sexismului”. Deși descentralizate și lipsite de ierarhie, grupurile „antifa” sunt acuzate de critici că ar avea exact un comportament de tip fascist și intolerant, dominat de violență verbală și fizică, distrugerea proprietății și agresiune la adresa oricui nu le împărtășește viziune politică.

Tucker Carlson este un cunoscut om de media conservator. Pe lângă emisiunea zilnică de tip talk-show „Tucker Carlson Tonight” de la Fox News, este și co-fondator al publicației Daily Caller. Lansată în 2010 ca o alternativă de dreapta la publicația generalistă de stânga The Huffington Post, Daily Caller are o audiență de circa 35 de milioane de accesări lunar.

A doua zi, jurnalistul, plecat din oraș pentru câteva zile, a intrat în direct prin telefon la propria emisiune moderată în perioada absenței sale de un coleg.

Citiți și:  The Network, aka the Idiot Antifa Punk Band “Green Day”, Release a Song with the Title “Ivankkka is a Nazi”

„Dacă ne găsim într-o țară în care bărbații nu mai au permisiunea să spună că vor să își protejeze soțiile, să știți că eu nu vreau să trăiesc în astfel de țară. E total anormal și nenatural”, a spus Carlson. „Așa încât desigur că simt obligația aceasta ca pe cea mai profundă obligație pe care o am.”

„Cred că cel mai rău lucru pe care l-au făcut a fost postarea adresei mele de acasă pe internet, așa că nu îmi mai pot lăsa copiii singuri acasă acum […] Când ies din emisie nu mai sunt moderator de talk show, sunt tată. Nu vreau aceste lupte personale să afecteze viața mea personală și nu cred că oamenii în general doresc așa ceva. Acum le-au adus chiar în fața casei mele.”

„Nu discutau cu mine în contradictoriu, ci îmi amenințau familia ca să mă facă să tac”

Interesant este că pentru cunoscătorii mass media americane cu greu poate fi numit un prezentator TV mai deschis la dialog decât T. Carlson. Circa jumătate dintre invitații din emisiune sunt persoane cu care dezagreează și cu care are schimburi de replici acide sau chiar dure.

„Am caracterizat membrii Antifa și alții ca ei drep protestatari, dar nu asta sunt. Nu protestau contra a nimic”, adaugă jurnalistul.
„Ironic este că acesta e unul din show-urile care invită regulat oameni ca ei ca să își spună opinia”. Un fost asemenea oaspete de altfel s-a aflat printre cei care au încercat să îl intimideze în seara de 9 noiembrie.

Deși Carlson nu l-a numit pe individ, Daily Caller relatează că este vorba despre co-fondatorul grupului Smash Racism DC, Mike Isaacson. Acesta a admis că după ce a fost invitat la „Tucker Carlson Tonight” anul trecut, grupul său a obținut informații personale despre Carlson și alte personalități „de extrema dreaptă”. Isaacson neagă că ar mai fi lucrat îmreună cu grupul agresor în ultimii 3 ani, dar continuă să susțină acțiunile acestora.

Citiți și:  Joe Biden interzice folosirea termenului „virusul chinezesc” pentru a combate „rasismul” COVID

În ciuda momentului dificil, Carlson adaugă că a fost reconfortant să știe că „cei mai mulți oameni sunt omenoși și buni” deoarece „pentru fiecare lunatic mascat din fața casei mele se găsesc o sută, din care cu unii nu sunt pe aceeași lungime de undă politic sau ideologic, care mă sună și îmi transmit mesaje de susținere și apreciere.”

Chiar în seara incidentului, Fox News a difuzat, preînregistrat, unul din celebrele monolog-uri ale lui Carlson, care avertizează că nici Statele Unite, nici Partidul Republican nu ar supraviețui fără un angajament susținut de a reda familiilor însemnătatea lor.

„Partidul Republican este un partid conservator. Republicanilor, se presupune, le pasă de familii, nu puțin, ci mai mult decât orice altceva”, spune el. Și cu toate acestea familia americană dispare, din ce în ce mai mult. „Tinerii nu își permit să se căsătorească, să aibă copii. Aruncați un ochi peste cifre din când în când” pentru că acestea „prezic un viitor de rău augur pentru noi toți.”

„O țară fără familii puternice este o țară slabă. Un loc volatil, haotic. Un loc vulnerabil la demagogia politică. Asta devine America”, a avertizat el. Dacă doriți să opriți alunecarea, sprijiniți familia. E atât de simplu.” – Sursa: EVZ

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU