Anthony Fauci, anunţ-bombă inainte de Craciun!

Anthony Fauci vine cu veşti bune pentru copii: Moș Crăciun are „imunitate înnăscută” la coronavirus şi va veni anul acesta chiar dacă este pandemie.

Anthony Fauci, principalul expert în boli infecțioase din SUA, a declarat că Moș Crăciun are „imunitate înnăscută” și nu va aduce Covid-19 la copii.
În timp ce milioane de americani s-au îmbolnăvit deja de Covid, copiii și-au făcut griji pentru Moș Crăciun, în special pentru Ajunul Crăciunului, când el vizitează milioane de case. El este bătrân și supraponderal, iar la o primă privire el ar părea să fie în grupul cu risc crescut de a dezvolta forme grave de Covid-19.

Fauci linişteşte copiii: Moş Crăciun va sosi şi anul acesta

”Moș Crăciun este scutit de la asta, pentru Moș Crăcium, dintre toate calitățile, are o bună imunitate înnăscută. Moș Crăciun nu va răspândi nicio infecție nimănui”, a declarat doctorul Fauci.
Moș Crăciun a luat, de asemenea, măsuri de precauție împotriva coronavirusului. A avut puține apariții în acest sezon de vacanță și se distanțează social. De exemplu, acceptă mai multe apeluri Zoom, iar vizitele sale limitate la magazine și mall-uri vor fi în mare parte în spatele unui geam.

Citiți și:  Dr. Anthony Fauci: Care sunt cele doua vitamine, SCUT REAL anti coronavirus

Moş Crăciun dar şi copiii trebuie să se vaccineze

Moșul nu vrea ca copiii să se alinieze așteptând să-l vadă pentru că nu vrea să răspândească germeni. Moș Crăciun se întristează dacă copiii sau familiile lor sunt bolnave, a spus dr. Gina Song, medic pediatru la Northwestern Medicine Delnor Hospital . „Așadar, anul acesta, Moș Crăciun te va urmări de departe, oferindu-ți darul unei sănătăți bune și vă va vizita numai atunci când nimeni nu este în preajma în ajunul Crăciunului”.

Mai mult, medicii spun că este important ca Moș Crăciun – și copiii – să primească vaccinul antigripal în acest an, precum și un vaccin COVID-19, atunci când unul devine disponibil. Acest lucru va ajuta spitalele să evite o „aglomeaţie” din cauza celor două boli , care ar solicita la maxim personalul din domeniul sănătății deja suprasolicitaţi.

Citiți și:  BBC: Doctorul Fauci, ANUNT de ULTIMA ORA despre vaccinul anti-Covid

Dr. Peter Hotez, decanul Școlii Naționale de Medicină Tropicală de la Colegiul de Medicină Baylor din Houston, speră că Moș Crăciun va fi vaccinat anti-coronavirus atunci când este disponibil, având în vedere factorii de risc și expunerile sale în această perioadă a sărbătorilor, scrie eu.usatoday.

Sursa: evz.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile