Anthony Fauci, anunţ-bombă inainte de Craciun!

Anthony Fauci vine cu veşti bune pentru copii: Moș Crăciun are „imunitate înnăscută” la coronavirus şi va veni anul acesta chiar dacă este pandemie.

Anthony Fauci, principalul expert în boli infecțioase din SUA, a declarat că Moș Crăciun are „imunitate înnăscută” și nu va aduce Covid-19 la copii.
În timp ce milioane de americani s-au îmbolnăvit deja de Covid, copiii și-au făcut griji pentru Moș Crăciun, în special pentru Ajunul Crăciunului, când el vizitează milioane de case. El este bătrân și supraponderal, iar la o primă privire el ar părea să fie în grupul cu risc crescut de a dezvolta forme grave de Covid-19.

Fauci linişteşte copiii: Moş Crăciun va sosi şi anul acesta

”Moș Crăciun este scutit de la asta, pentru Moș Crăcium, dintre toate calitățile, are o bună imunitate înnăscută. Moș Crăciun nu va răspândi nicio infecție nimănui”, a declarat doctorul Fauci.
Moș Crăciun a luat, de asemenea, măsuri de precauție împotriva coronavirusului. A avut puține apariții în acest sezon de vacanță și se distanțează social. De exemplu, acceptă mai multe apeluri Zoom, iar vizitele sale limitate la magazine și mall-uri vor fi în mare parte în spatele unui geam.

Citiți și:  Dr.Fauci arunca BOMBA: Nu vom scăpa niciodată!

Moş Crăciun dar şi copiii trebuie să se vaccineze

Moșul nu vrea ca copiii să se alinieze așteptând să-l vadă pentru că nu vrea să răspândească germeni. Moș Crăciun se întristează dacă copiii sau familiile lor sunt bolnave, a spus dr. Gina Song, medic pediatru la Northwestern Medicine Delnor Hospital . „Așadar, anul acesta, Moș Crăciun te va urmări de departe, oferindu-ți darul unei sănătăți bune și vă va vizita numai atunci când nimeni nu este în preajma în ajunul Crăciunului”.

Mai mult, medicii spun că este important ca Moș Crăciun – și copiii – să primească vaccinul antigripal în acest an, precum și un vaccin COVID-19, atunci când unul devine disponibil. Acest lucru va ajuta spitalele să evite o „aglomeaţie” din cauza celor două boli , care ar solicita la maxim personalul din domeniul sănătății deja suprasolicitaţi.

Citiți și:  Fauci: Omenirea va purta pentru totdeauna mască în spațiile închise

Dr. Peter Hotez, decanul Școlii Naționale de Medicină Tropicală de la Colegiul de Medicină Baylor din Houston, speră că Moș Crăciun va fi vaccinat anti-coronavirus atunci când este disponibil, având în vedere factorii de risc și expunerile sale în această perioadă a sărbătorilor, scrie eu.usatoday.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.