Antena3 – DELIR ÎN DIRECT. Cele mai ȘOCANTE MOMENTE!

dementi

E greu de reprodus ce-a fost aseară la Antena 3. Un delir cum rar vezi chiar şi pe ecranele Antenelor. O spălare pe creier a poporului „antibăsist” de care, ca om întreg la cap, te întrebi dacă să râzi, să plângi sau să schimbi postul şi să-i laşi să se zbată în mocirla lor.

Printre alte halucinaţii, Badea ne-a vorbit despre „sistemul securist” care „vrea să ne omoare”. Alţii, mânaţi şi ei în luptă de dragostea pentru Varan, au plusat cu un sistem stalinist în care, aşa cum putem observa, trăim.

Gâdea trecea, cu o abilitate caracteristică, desigur, persoanelor asuprite de statul mafiot, de la Antena 3 care ba era aici, ba nu mai era, ba iar era. Tot Gâdea a aruncat cu daruri în poporul antenist, şi-a cerut iertare (penibil!) şi a scos taxa de un euro pe care tot el a pus-o pe transmisiunile de pe net.

O cucoană avocat, cred, care probabil a învăţat Dreptul din dosarele în care Voiculescu îşi turna apropiaţii la Securitate, ne explica pe un ton grav că statul nu vrea sediile Antenelor, nu vrea chirie, nu vrea să-şi recupereze datoria de zeci de milioane, nu vrea, de fapt, nimic, ci „e cât se poate de clar că statul vrea să vă închidă emisia”.

Dana Grecu… ei, bine, Dana Grecu nu ştiu ce făcea, pentru că n-am reuşit să înţeleg decât că „va supravieţui”. Altcineva (posibil tot Dana Grecu sau una tot ca ea) a repetat de vreo zece ori că asistăm la un atac terorist. Da, terorist. Şi ne-a fost explicat şi de ce e un atac terorist ce se întâmplă la Antene, dar n-aş putea să reproduc o aşa tâmpenie.

S-a urlat că „trupele de comando ale ANAF” „torturează” jurnaliştii şi le fac poze. Că Antenele sunt de interes naţional. Că se va ajunge la dezechilibre sociale din cauza ANAF, care şi-a permis să facă rost „urgent”, după un an jumate, de banii statului furaţi de Voiculescu.

S-a strigat că libertatea presei e călcată în picioare. S-a plâns. S-a fluturat steagul dac (jur că aşa a fost!). S-a chemat lumea în stradă. S-a urlat împotriva regimului băsisto-iohannist. S-a dat vina pe Binom, normal. S-a vorbit despre execuţii, nu despre o executare venită de la Fisc.

Iohannis a fost chemat să vină dimineaţă la Antene, după ce-şi bea cafeaua ( :))) ). Ba chiar certat că tocmai el, preşedintele ţărişoarei, nu a fost primul om care să adreseze un cuvânt naţiunii anteniste despre „nenorocirea” care s-a abătut asupra Antenelor.

Cioloş a fost invitat şi el în redacţie, tot dimineaţă, tot după ce-şi bea cafeaua şi primeşte rapoartele de la SRI (pentru că, desigur, aşa se întâmplă).

S-au citit mesaje de susţinere din partea unor politicieni de doi lei, normal, de parcă se citea din Sfânta Scriptură (Bănicioiu, Ghişe, Codrin Ştefănescu şi cred că au mai fost vreo câţiva, dar n-am putut reţine chiar toate aberaţiile şi toţi politrucii).

Baroneasa PSD-istă Gabriela Vrânceanu-Firea Pandele, fostă antenistă, şi-a arătat susţinerea pe Facebook, explicând ca o adevărată fiinţă vie care vrea să ajungă primar al Capitalei că, „dincolo de considerentele juridice” (care, desigur, nu contează pentru politicienii români care se respectă), ceea ce se întâmplă „este un vis urât” şi un „atentat la adresa libertăţii de exprimare”. Dar, oricum, orice ar fi, „Antena este aici! În inima mea…”. Adică a ei, mă rog…

Şi, dacă tot am ajuns la Facebook, Victor Ponta, trimis în judecată, printre altele, pentru o faptă care lui Voiculescu i-a adus 10 ani de puşcărie, a dat un share timid, fără alte comentarii, la o postare de-a lui Gâdea despre „abuzul” ANAF.

Pe scurt, s-a vorbit, aseară, la Antene, dar şi pe lângă ele, prin cercurile „varanice”, despre toate tâmpeniile posibile, mai puţin despre ce trebuia cu adevărat. Mai exact, că Dan Voiculescu, condamnat la un DECENIU de închisoare pentru spălare de bani, a ţepuit cu vreo 60 de milioane de euro statul român, adică pe proştii ca mine şi ca tine, care muncim ca sclavii în ţara asta ca să plătim tot felul de dări.

VEZI SI: La Antena 3 curvele media ale Intactului au program special… ţin primul priveghi pentru Intact.

Din banii ăştia, acelaşi stat n-a recuperat mai nimic. Şi asta, nici măcar după un an şi jumătate de când nişte magistraţi au decis definitiv şi irevocabil că Voiculescu trebuie să dea înapoi ţărişoarei prejudiciul uriaş stabilit după privatizarea ICA.

Cât despre „abuzul” făcut de ANAF cu cele cinci zile cât le-au fost date televiziunilor lui Voiculescu pentru a elibera sediile, şi aici e o dezinformare, termenul fiind reglementat de lege (art. 1039 din legea nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă). Ce nu s-a mai vorbit aseară la Antene a fost despre demnitate. Păcat, însă, că n-au fost lăsaţi să vorbească şi jurnaliştii de acolo!

VEZI SI: Jigodiile PSD, trup si suflet langa Antena 3. Fatatoarea Gabi Firea: „Este un ATENTAT la adresa libertatii de exprimare”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

10 comentarii

  1. Autorului articolului : "Antena3 – DELIR ÎN DIRECT. Cele mai ȘOCANTE MOMENTE!" nu-i pot spune decat atat – se vede de la o posta ca esti un jegos de basist incurabil. Slabe sanse de a te mai vindeca. Scursura si zoaie ordinara – acestia sunt termenii care te caracterizeaza pe deplin.Iti spun aceasta pentru atitudinea si limbajul infect folosit.

    • Nu sunt basist. Toata clasa politica merita trimisa la puscarie dupa parerea mea. Insa tu, domnule, pari antenist… psd-ist. Se vede ca te uiti la ei din simplul motiv ca folosesti termenul „basist”

  2. daca voiculescu a prejudiciat statul in dosarul ica ,de ce nu confisca (anuleaza)tranzactia .?

  3. Nicoleta Gheorghiu, daca ai fi invatat macar sa scrii, as fi avut incredere ca poti vedea obiectiv.Asa, insa, faci parte din categoria in care singura te-ai introdus, numita de manipulatorii la cre te uiti, idioti utili ,foarte periculosi prin numarul lor, si prin faptul ca,desi nu au destula pregatire sa prceape lucruri care ii depasesc, au impresia ca sunt singurii cu judecata sanatoasa,pentru ca sunt" din popr".Ica mai sunt destui,si numarul lor creste, care cred ca invatatura il prosteste pe om si se feresc de carti ca dracul de tamaie, fara sa gandeasca macar un lucru simplu: daca n-ar fi existat carti, acum nu ar fi existat televizor sa vada Antena 3

  4. Mai eram si eu pe acolo. Aaaa, dar eu doar in Constanta ca sa nu spun o perla cat sa sara scantei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *