“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Antena 3 şi RTV în vizorul cetăţenilor. “Refuz să mai am în grila de programe 2 posturi TV mincinoase!”. Petiţie online

gadea

Peste 18.000 de persoane au semnat o petiţie prin care cer furnizorilor lor de servicii de televiziune să scoată din grila de programe posturile Antena 3 şi RTV, pe motiv că acestea dezinformează şi manipulează grav.

“Doresc să nu mai am/avem în grila de programe posturile de televiziune: România TV şi Antena 3. Acest demers are menirea de a sancţiona abaterile celor 2 posturi de la relatarea obiectivă a evenimentelor din ultima perioadă (de ex. manifestaţiile de stradă din 22 ianuarie).

Se folosesc minciuni şi abordări emoţionale false cu scopul de a manipula telespectatorul.

Având în vedere că în ultima perioadă cele două posturi, România TV şi Antena 3, dezinformează telespectatorii cu intenţia de a-i manipula, iniţiez acest demers de înaintare a unei solicitări colective către furnizorii de servicii de televiziune de scoatere a acestor 2 posturi din grila de programe. Refuz să mai am în grila de programe 2 posturi TV mincinoase”, este textul petiţiei ce va ajunge la furnizorii de servicii TV.

Petiţia, care poate fi accesată aici, va fi înaintată către furnizorii de servicii de televiziune.

Redăm câteva dintre comentariile semnatarilor.

“Sunt oameni precum mama mea care se uită exclusiv la RTV, care crede absolut tot ce îndrugă oamenii aceia şi nu mă crede pe mine, fiica ei, când îi spun ceea ce văd. Il urăşte pe Soros pentru că aşa au zis la RTV, că e un ungur rău (nu ştie cine e Soros), pe Iohannis pentru că au zis la RTV că nu e român, pe Cioloş şi pe tehnocraţi pentru că au zis la RTV că nu au făcut nimic (nu vrea să audă ce au făcut cu adevărat). Bomboana de pe tort e că îl consideră pe Ghiţă băiat bun şi patriot”, scrie Gabriela L.

“Aceste televiziuni trebuie închise că aduc numai rău acestei ţărişoare şi caută să îvrăjbească populaţia”, scrie Costel B.

“Aceste posturi sunt departe de a face jurnalism, dezinformează şi manipulează. Asemenea posturi nu au ce să caute în casele noastre, acele voci trebuie sa dispară din peisajul media, pentru binele nostru”, opinează Elena M.

“Pentru că am mama drogată cu aceste două posturi de tv şi văd zilnic efectele!”, scrie Alexandrina I.

Reamintim că cele două posturi TV au stârnit, în aceste zile, mai mult ca oricând revolta populaţiei, după ce au manipulat informaţiile în legătură cu cele două proiecte de ordonanţa ale PSD şi ALDE vizând graţieri şi modificări ale Codului Penal de natură să dea o lovitură grea luptei anticorupţie, precum şi în legătură cu protestele stradale ce au urmat. Sursa: Epoch Times

VEZI SI: DEZVALUIRI SOCANTE: Ambasada Rusiei a avertizat SIE cu câteva ore înainte de „lovitura de stat”! Jandarmii au avut glonț pe țeavă, Iohannis, vestă antiglonț!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

3 comentarii

  1. Inclin spre Nea Radu si eu le-as spune la fel! N-ai cu cine sa faci democratie . Oameni de genul asta erau in vechiul regim ( Cine nu-i cu noi e impotriva noastra ) Nici o televiziune nu-i perfecta cand nu ne place schimbam ca d-aia avem telecomanda.

  2. Da-ti dracu numele daca nu esti un postac bulangiu platit de "rosii", portocalii nu iti plac, nu? Mars

  3. catalin radu , poti s_o sugi fara s_o uzi tu , haznaua 3 si ghita tv ??Da_te draqu de zdrentoi jegos cu hotii tai !!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.