Antena 3 rămâne fără cel mai important ziarist! „M-a stors de energie”

Lovitură cruntă primită de Antena 3. Jurnalistul a anunțat că nu mai revine pe micile ecrane. Dana Grecu a anunțat că nu se mai întoarce la Antena3, după ce i se termină concediul de maternitate.

„Motivul pentru care proiectul meu la Antena 3 se oprește ține de rațiuni personale. Simt nevoia unei provocări. Și, dacă ea va veni din mass media și mă voi potrivi unui alt proiect, voi continua să fiu jurnalist”, a scris Dana Grecu pe blogul ei.

Într-un interviu pentru paginademedia.ro, jurnalista a spus că Antena 3 a stors-o de energie și că a trecut prin vremuri grele, care au „lăsat urme în omul Dana Grecu”.

Citiți și:  SCANDALOS! Fosilele comuniste din PSD condamnă la postul neo-marxist - Antena 3 versurile poeziei „Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane”, scrisă de poetul național Radu Gyr

„Le-am facut fată ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deținatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva. După o anumită vârstă și după o perioadă de pauză, te detașezi de părticica ta și poți vedea tabloul. Iar tabloul care se vede acum este unul cu foarte multe patimi, cum spuneam, din toate părțile. Mi-am dat seama că nu mai pot face asta”, a declarat Dana Grecu pentru Paginademedia.ro.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

248 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile