Antena 3 rămâne fără cel mai important ziarist! „M-a stors de energie”

Lovitură cruntă primită de Antena 3. Jurnalistul a anunțat că nu mai revine pe micile ecrane. Dana Grecu a anunțat că nu se mai întoarce la Antena3, după ce i se termină concediul de maternitate.

„Motivul pentru care proiectul meu la Antena 3 se oprește ține de rațiuni personale. Simt nevoia unei provocări. Și, dacă ea va veni din mass media și mă voi potrivi unui alt proiect, voi continua să fiu jurnalist”, a scris Dana Grecu pe blogul ei.

Într-un interviu pentru paginademedia.ro, jurnalista a spus că Antena 3 a stors-o de energie și că a trecut prin vremuri grele, care au „lăsat urme în omul Dana Grecu”.

„Le-am facut fată ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deținatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva. După o anumită vârstă și după o perioadă de pauză, te detașezi de părticica ta și poți vedea tabloul. Iar tabloul care se vede acum este unul cu foarte multe patimi, cum spuneam, din toate părțile. Mi-am dat seama că nu mai pot face asta”, a declarat Dana Grecu pentru Paginademedia.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.