ANM, informare de ULTIMA ORA. News alert

ANM, vești proaste pentru duminică, 7 februarie 2021. Vremea se răcește în majoritatea regiunilor țării. Ne așteaptă o zi cu vreme mai rece dar vor fi şi temperaturi de primăvară.

Așadar, în cursul zilei de duminică temperaturile vor scădea simțitor în majoritatea regiunilor. În jumătatea de nord a Moldovei, temperaturile vor fi cuprinse între -7 și -4 sau -3 grade şi va ninge.

În aceste zone, vremea va intra într-un proces de răcire, astfel încât temperaturile maxime vor fi negative și se vor situa sub mediile climatologic specifice perioadei.

ANM anunță că vremea va fi destul de rece, iar în nordul și centrul Moldovei, dar și în zonele montane limitrofe pot să apară precipitații. Acestea vor fi sub formă ninsoare. Se vor semnala precipitații şi sub formă de lapoviță sau ploaie și se va depune polei.

Cerul va fi în general acoperit de nori şi se va depune strat nou de zăpadă, local destul de consistent. În restul regiunilor precipitațiile vor fi sub formă de ploaie. Iar cantitățile de precipitații vor depăși local 10…15 l/mp.

În cursul zilei de duminică, vremea va fi în general frumoasă, astfel că în timpul zilei va fi parțial însorit. Temperaturile vor fi mai scăzute comparativ cu zilele precedente, astfel că maxima din timpul zilei se va situa în jurul valorii de 6 grade. Noaptea, meteorologii anunță că temperatura minimă va coborî până la 3 grade și vor fi nori joși, ceea ce va favoriza apariția ceții.

Vremea la munte
La munte media temperaturilor maxime va fi pozitivă în prima săptămână, cu valori de până la 5-6 grade, iar în următoarele zile vor fi cuprinse în general între -6 și -3 grade.

La Brașov ziua de duminică aduce vreme caldă cu o maximă mult peste valorile normale pentru prima parte a lunii februarie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade. Ziua, cerul va fi predominant noros, iar soarele își va mai face simțită prezența. Cerul va fi acoperit de nori, însă nu va ploua.

În zonele joase, în special din sud şi est se va semnala ceață şi, izolat şi trecător, burniță sau ploaie slabă. În zona montană înaltă vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi pe arii restrânse în celelalte regiuni.

Duminică, 7 februarie 2021 vor fi următoarele temperaturi:
Brașov: 12°C, Iași: -2°C, Cluj Napoca: 11°C, Constanța: 8°C, Bacău: 1°C, Timișoara: 14°C, Oradea: 14°C, Sibiu: 13°C, Giurgiu: 9°C, Galați: 4°C, Arad: 14°C, Piatra Neamț: -1°C, Târgu Mureș: 13°C, Ploiești: 4°C, Pitești: 6°C, potrivit ANM.

Sursa: evz.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație