ANM a emis o nouă ALETA METEO! Val de aer polar peste România

Vin veşti proaste de la meteorologi, care anunţă o răcire dramatică a vremii, în următoarele ore, după ce un val de aer polar a pătruns în ţara noastră. ANM a emis o alertă meteo de ger, până duminică la ora 10.00 în cea mai mare parte a țării.

Temperaturile vor coborî frecvent sub minus 10 grade şi pot ajunge la minus 22 de grade Celsius, în zonele depresionare.

Potrivit informării meteo emise de ANM, pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor de 8 şi 9 februarie vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a ţării.

”Temperaturile vor coborî frecvent sub -10 grade şi local, mai ales în nord-estul, centrul şi sudul ţării sub -15 grade (până în jurul a -22 de grade în zonele depresionare)”, au tranmsis meteorologii.

În funcţie de condiţiile locale, se va forma gheţuş.

Minus 17 grade Celsius, în Bucureşti

În Bucureşti, vremea va fi geroasă dimineaţa şi noaptea, iar temperatura minimă va fi de -12…-8 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre -17…-15 grade.

”În după-amiaza zilei de sâmbătă (8 februarie), maxima termică se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat (viteze de 25…30 km/h)”, anunţă prognoza specială emisă de ANM pentru Bucureşti.

Mai ales dimineaţa şi noaptea va fi gheţuş.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *