Angela Merkel a gafat impardonabil. Declarația care ar putea stârni controverse în Europa

Cancelarul Germaniei face noi afirmaţii care dau curaj imigranţilor musulmani să vină în valuri şi mai mari pe teritoriul european.

La salonul auto din oraşul german Frankfurt, cancelarul Angela Merkel a făcut o solicitare cel puţin bizară în opinia unora care spun ei, dau aripiimigranţilor musulmani şi curaj să îşi dorească să vină şi mai mulţi în Europa, reiese dintr-un material difuzat de Digi24. Pe de altă parte, cotidianul Evenimentul Zilei titrează invazia musulmană drept o “cotropire” a Bătrânului Continent. Ei bine, mai nou, Angela Merkel a vorbit la acel salon autocerând producătorilor de automobile din ţară să angajeze refugiaţii, să le ofere deci locuri de muncă.

merkel (2)

„Suntem o ţară atractivă, şi mă refer aici la renumele pe care îl avem şi cred că este un lucru bun. Acesta este şi motivul pentru care foarte mulţi oameni, este şi normal, vor să primească ajutor de la noi. Vreau să spun foarte clar, vrem să-i ajutăm pe cei care au nevoie de protecţie.”, a spus şefa guvernului german. Angela Merkel nu a uitat să adauge că imigranţii economici trebuie să părăsească ţara ca să poată fi ajutaţi refugiaţii.

Liderul german nu a precizat câţi refugiaţi ar vrea să ajute şi nici nu a făcut vreo afirmaţie în favoarea europenilor care îşi caută de lucru, mai ales că piaţa muncii a fost deschisă printr-o reglementare legală a Uniunii Europene la data de 1 ianuarie 2014.

 Reacţiile multor români nu au uitat să apară. Unii au comentat despre faptul că imigrantii  nu sunt neapărat meseriaşi care să se priceapă la industria auto, alţii au ţinut să amintească despre faptul că nu oricine se pricepe la muncarobotizată. “Doamna Merkel mai întâi ar trebui să-i educe, să-i spele, să-i înveţe să respecte legile”, a mai punctat cineva.

Deşi cancelarul german a dorit de fapt să transmită un mesaj clar, anume că imigranţii care nu au fugit de război ci sunt economici trebuie să părăsească Germania, efectul poate fi altul, câtă vreme se arată deschisă să ajute inclusiv cu locuri de muncă pe adevăraţii refugiati. Astfel, aceştia ar putea sosi în număr şi mai mare din Orientul Mijlociu. Reamintim că inclusiv un membru al guvernului de la Beirut a avertizat că la fiecare sută de imigranţi sunt infiltraţi minim doi luptători ai Statului Islamic, deci terorişti.

Numele Angelei Merkel este mereu invocat de imigranţii care forţează frontierele ţărilor de tranzit unde au fost instalate garduri de sârmă, cum a fost şi cazul Ungariei. (sursa: ro.blastingnews)

VEZI SI: Sosesc imigranții musulmani în România! Robert Turcescu: „Vin 40.000 de refugiați în Romania. Deja se monteaza corturi la Beba Veche”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

7 comentarii

  1. Daca am intrat in Rahatul UE,nu trebuie sa facem ce zic ei, sa facem cum credem noi ca popor Roman.

  2. Nu oportunitatile ne vaneaza pe noi – noi suntem cei care trebuie sa alergam dupa ele. Asta scrie celebrul Colin Turner in cartea ”Nascut pentru succes”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Se poate lucra de oriunde din tara si din strainatate. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: iuliana0402@gmail.com

  3. A innebunit baba! Cand spune ca vrea harabi, cand nu vrea.
    GRESIT! Babornitza urmeaza un PLAN. Cine trebuie sa-l stie , il stie!

  4. poate si asta s-a convertit la islam..de aia tine asa cu ei :)))..nici nu mai stii ce sa gandesti cand o auzi ce spune..tara arde si baba…

  5. Au clonato arabi si poate e una de a lor ca prea îi iubeste asa dintrodata. Facem haz de necaz dar per total nu e ok

  6. Nu inteleg ce vrea femeia asta ??? E cumva si ea musulmana si nu stim !!?? Ori vrea vreun razboi civil intre emigranti si nemti!??? Ori vrea sa distruga uniunea europeana cu buna stintã????? De ce nu merge ea acolo la ei sa ii conduca ca guvernul lor e praf!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *