SOCIETATE

Angajaţii firmei de servicii funerare a Mitropoliei, surprinşi în ipostaze scandaloase

4466

Mai mulţi tineri angajaţi ai societăţii de pompe funebre a Mitropoliei Olteniei au fost s-au fotografiat în ipostaze scandaloase, în timp ce se aflau la o înmormântare. Unul dintre ei arată semne obscene, iar ceilalţi tineri zâmbesc.

Cei patru şi-au făcut un selfie în care apar în faţa maşinii de transport funerar, pe care sunt aşezate coroanele de flori.

Unul dintre ei arată semne obscene, iar ceilalţi tineri zâmbesc.

zzaa

Este o chestiune extrem de dezonorantă!

Ionuţ Apostolache, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Olteniei, şi-a exprimat regretul cu privire la acest incident şi a spus că vor fi luate sancţiuni.

„Am luat legătura cu administratorul societăţii şi în fotografie apar angajaţii acesteia. Este o chestiune extrem de dezonorantă vor fi luate măsuri. Firma îşi tramsite scuzele de rigoare familiei, cu menţinunea că astfel de lucruri nu se va mai întâmpla. Cei care se fac vinovaţi vor fi sancţionaţi“, a declarat Apostolache, potrivit adevarul.ro.

Fotografia a fost postată pe Facebook, însă a fost ştearsă după ce a început să se viralizeze.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.