Angajată de la Anticorupţie – VIOLATA CU SALBATICIE după o petrecere. Momentul în care tânăra este târâtă într-un taxi de către doi indivizi.VIDEO

O angajată a Procuraturii Anticorupţie din Moldova ar fi fost violată, în noaptea de 27 spre 28 decembrie, după o petrecere a colectivului Procuraturii. Potrivit portalului de ştiri Unimedia, victima a depus o plângere la Poliţie în care mărturiseşte că a fost violată de către doi indivizi.

După o petrecere a colectivului Procuraturii, într-un local din Chişinău, unii angajaţi, după miezul nopţii au continuat petrecerea în restaurantul „Draft”, din sectorul Ciocana.

Aceştia au consumat mai multe băuturi alcoolice, între timp angajaţii Procuraturii au făcut cunoştinţă cu alţi bărbaţi care se aflau în local. Ulterior, doi dintre bărbaţii din afara angajaţilor Procuraturii ar fi profitat de starea de ebrietate a uneia dintre angajatele Procuraturii, au urcat-o într-un taxi şi au dus-o într-un apartament, unde şi ar fi violat-o.

Citiți și:  Soția unui multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni sexuale și a încercat să o înece în jacuzzi într-un hotel din Mamaia!

Potrivit surselor Unimedia, cei doi suspecţi ar fi fost reţinuţi.

Din imaginile video surprinse de camerele de supraveghere se vede cum femeia, care abia se ţine pe picioare, este târâtă într-un taxi de câţiva indivizi.

Vezi video AICI.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

93 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile