Angajată de la Anticorupţie, târâtă din club și violată de doi bărbaţi după o petrecere

O angajată a Parchetului Anticorupție din Republica Moldova a fost violată de doi bărbați, după petrecerea de sfârșit de an.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2019, după o petrecere de sfârșit de an organizată pentru angajații Parchetului Anticorupție într-un local din Chișinău.

Potrivit unui comunicat al Poliției, după miezul nopții, câțiva angajați ai Parchetului, printre care și tânăra, au plecat într-un alt local.

Acolo, tânăra angajată a Parchetului Anticorupție a consumat băuturi alcoolice și a făcut cunoștință cu alți bărbați care se aflau în local.

La un moment dat, patru bărbați, profitând de starea avansată de ebrietate a tinerei angajate de la Anticorupție, au intrat în vorbă cu ea și apoi au târât-o în afara clubului.

Momentul în care tânăra este târâtă afară din club a fost surprins de o cameră de supraveghere, potrivit unimedia.info.

Pe imagini se poate observa cum tânăra abia se mai ține pe picioare, în timp ce un bărbat o ține pe brațe, iar alții se află în imediata apropiere.

Doi dintre ei, respectiv un tânăr de 20 de ani și un altul de 28 de ani, au urcat-o pe tânără într-un taxi și au dus-o într-un apartament din Chișinău, acolo unde au profitat de ea.

Dimineață, când tânăra s-a trezit, a descoperit că a fost violată, motiv pentru care a mers direct la Poliție și i-a reclamat pe cei doi tineri.

Aceștia au fost reținuți și acuzați de viol, urmând a fi propuși pentru arestare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *