Angajat al Auchan, găsit decedat în parcarea subterană

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, angajat al Auchan din Centrul Comercial Vivo a fost găsit decedat, stând în șezut, în parcarea subterană. Acesta fusese trimis acasă cu câteva ore înainte pentru că era sub influența băuturilor alcoolice.

Macabra descoperire a fost făcută în după amiaza zilei de 12 martie, în jurul orei 15.40. Bărbatul a fost găsit stând în șezut, pe o balustradă din zona cărucioarelor de cumpărături, inconștient, fără a răspunde la stimuli.

S-a sunat la 112, iar la fața locului au fot trimise două echipaje SMURD, s-a încercat resuscitarea lui, dar fără succes.

Surse neoficiale au precizat că respectivul se prezentase în jurul orei 6.00 la muncă, fiind angajat al Auchan, ca și manipulant, într-o stare avansată de ebrietate. Șefii săi au decis să îi desfacă contractul de muncă și l-au trimis acasă cu o persoană cu mașina. Nu se știe cum și de ce s-a întors la Centrul Comercial. Polițiștii au preluat cercetările în acest caz.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În urma necropsiei nu au fost găsite suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!