Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

Andrew Tate, „spălat” la Antena 3: „Sunt sărac… Nu beau, nu joc la pariuri, nu iau droguri”

tate 1 1024x575 1

Antena 3 îl spală pe penalul britanic Andrew Tate într-un lung interviu în care moderatoarea Sabina Iosub l-a deranjat rar cu întrebări timide: „Sunt sărac…Nu beau, nu joc la pariuri, nu iau droguri”, s-a disculpat Tate. Atitudindea Sabinei Iosub în fața lui Tate contrastează cu atitudinea ei agresivă față de Laura Codruța Kovesi, în perioada în care aceasta se pregătea să fie numită în fruntea parchetului european, scrie defapt.ro .

Emisiunea s-a desfășurat într-o vilă de lux, iar știrile de pe site-ul Antenei 3 înfățișează un Tate bogat, inclusiv în ceea ce pare a fi un avion privat. Interviul pare să fi durat circa două ore, iar atitudinea moderatoarei a fost mai degrabă prietenoasă cu controversatul britanic.

Antena 3 îl spală pe penalul britanic Andrew Tate

Titlurile știrilor de la Antena 3 sunt extrem de favaorabile celor doi frați, trimiși în judecată pentru trafic de persoane, grup infracțional și viol:

  • Andrew Tate, dezvăluiri exclusive despre copilăria sa: ”Suntem de la centre pentru cei fără adăpost. Suntem de pe străzi, efectiv”
  • Andrew Tate: „Eu și fratele meu am fost fantastici pentru imaginea României. Consiliul de Turism ar fi trebuit să ne angajeze”
  • Andrew Tate, primul interviu acordat presei din România: „Am încredere în sistemul judiciar românesc. Am încredere în judecători
  • Andrew Tate, întrebat la Antena 3 CNN câţi bani are: „Sunt sărac… | Nu beau, nu joc la pariuri, nu iau droguri”. Acest articol este susținut de afirmația lui Tate: „Cred că și muncesc din greu toată ziua, în fiecare zi. Nu beau, nu joc la pariuri, nu iau droguri. Tot ce fac este să muncesc și cred că dacă ești un om capabil și harnic și îți dedici întreaga viață muncii vei ajunge să ai ceva bani
  • Nu am nevoie să violez pe nimeni. 99% dintre oameni cred că sunt nevinovat„: Interviu eveniment cu Andrew Tate

Probabil că doar Liviu Dragnea beneficia de un număr atât de mare de știri, plasate pe site, după interviurile la Antena 3.

Iată cum a decurs dialogul dintre Sabina Iosub și penalul britanic:

„Andrew Tate: Eu chiar iubesc România. Și nu vreau să plec. Și am de gând să rămân aici.

Sabina Iosub: Pentru totdeauna?

Andrew Tate: Da, iubesc România. Sunt aici de șapte ani. Mi-am făcut un cămin aici. Fratele meu are copii care sunt români. Eu am un copil care este român. Eu nu plec de aici. Și este păcat că reputația internațională a României, pentru care eu și fratele meu am făcut atât de mult bine, pentru că nu a avut cea mai fantastică reputație înainte de noi.

Sabina Iosub: Dar ați spus că este o țară coruptă. Ați spus că…

Andrew Tate: Am spus că America este coruptă.

Sabina Iosub: Ai spus că ai fi putut face orice în timpul pandemiei, de exemplu, dacă ești o persoană bogată sau importantă sau ai o anumită influență, poți face orice în România.

Andrew Tate: Da. Și am spus că și America este coruptă. Am spus că o mulțime de țări sunt corupte. Și aveți dreptate. Am spus că în timpul pandemiei imaginare de aici, nu au fost atât de riguroși cum au fost în alte locuri. Este un lucru bun, pentru că oricum nu ar trebui să ia drepturile nimănui fără motiv. Așa că am spus asta într-un mod foarte elogios. Și chiar cred că România în ansamblu a avut o problemă de imagine.

Iar eu și fratele meu am fost fantastici pentru imaginea României. Că pot numi 200 de persoane care au vizitat această țară doar pentru că eu și fratele meu am spus că este sigur.

Este frumoasă. Natura este frumoasă. Au istorie. Este un loc atât de grozav. Am fost farurile numărul unu”.

Într-un alt moment al interviului, Sabina Iosub îl întreabă cum își câștigă banii, iar Tate susține că are „o platformă educațională online” și s-a lăsat de videochat. Moderatoarea nu-l contrazice.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.