Andrei Caramitru: ”Nu sunt doctori, sunt șarlatani sau psihopați! Trebuie scoși din sistem!”

Fostul consilier politic al președintelui USR, Dan Barna, Andrei Caramitru, este de părere că medicii care nu cred în vaccin ”trebuie scoși din sistem” pentru că ”nu sunt doctori, sunt șarlatani sau psihopați”.

”Să fii doctor sau angajat în sistemul de sănătate dar să nu “crezi” în vaccinuri. E ca și cum un inginer de poduri nu ar “crede” în matematică. Sau un șofer de autobuz nu ar “crede” că frânele trebuie folosite. Sau un polițist nu ar “crede” că legea trebuie aplicată și ar încuraja la anarhie. Sau un preot nu ar crede în Dumnezeu și ar spune asta la slujbe sau pe Facebook.

Citiți și:  Andrei Caramitru A EXPLODAT: 'Useriștii sunt de fapt proștii satului, bâtă, capete seci'

Oamenii ăștia trebuie scoși din sistem (sunt cam 10% la noi, în special prin județe rurale din pesedistan și vreo 2-3 vocali prin media). Nu sunt doctori, sunt șarlatani sau psihopați. Risca viața pacienților. Nu o spun doar eu – o spun italienii, francezii, englezii, maghiarii, polonezii – toți merg în direcția de a face vaccinul obligatoriu pentru angajații din sistemul de sănătate sau dacă nu – dați afara și sancționați”, scrie Andrei Caramitru pe o rețea socială.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!