Andreea Marin versus Mihaela Rădulescu – ”Încleştarea Ţâţanelor”, sau ”Războiul celor două Scleroze”

Puse una lângă cealaltă, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu arată senzaţional şi în prezent, pentru vârsta lor, însă numai ca trupuri donatoare eventual, pentru o a treia divă – hibrid, pe care să o compui din faţa şi picioarele unei plus portbagajul şi silicoanele celeilalte.

La asta s-a gândit, probabil, şi o cunoscută firmă de produse estivale, care şi-a făcut reclamă la costumele de baie cu Răduleasca în 2017, a continuat cu Marin în 2018, iar anul trecut a cam intrat în impas, realizând că, pentru un marketing eficient, ar avea nevoie doar de câte puţin din fiecare manechin.

Una peste alta, deşi au o mulţime de lucruri în comun, cum ar fi pumnii maistrului Bănică junior şi numeroasele scandaluri cauzate de apariţiile publice ale fiecăreia, mamaiele showbiz-ului românesc se prezintă extrem de diferit.

Mihaela Rădulescu, de pildă, a scăpat în cuţitul parcagiului mai mult decât prevede garanţia, iar consecinţele se văd: când clipeşte i se întinde pielea pe spate şi i se ridică degetul mare de la fiecare picior. În plus a cam exagerat şi cu push-up-ul, în sensul că şi-a ridicat sânii atât de mult că nu i se mai vedea bărbia. După cum se vede şi în poze, ţâţele Mihaelei stau în sutien mai înghesuite decât corupţii Laurei Codruţa Kovesi în puşcărie, parcă tot aşteptând eliberatorul recurs compensator la catarama de prindere.

De cealaltă parte, apreciată pentru că nu a băgat în ea bisturiul ca Răduleasca în şuncă, Andreea Marin a fost criticată de fani, cum altfel?, pentru motivul că ar fi deseori prea îngăduitoare cu sânii ei, lăsându-i să zburde liberi şi cam în voia gravitaţiei prin platourile emisiunilor la care participă. Chestia asta fi îngreţoşat nişte sensibili, pentru că – să ne scuzaţi – nurii Andreei nu au nici fermitatea tinereţii, nici plasticul Mihaelei.

Cu toate astea, însă, fire sensibilă şi împăciuitoare, Iulia Albu, critic de modă, mai cunoscută pentru găina din lesă şi ghiveciul în cap, a ţinut nu de mult să le consoleze pe cele două protodive prinse de presa tabloidă în ”Încleştarea Ţâţanelor”: ”Staţi liniştite, fetelor, inegalitatea de sfârcuri, pe scara verticală, la voi se vede la fel”…

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.