ANDREEA MARIN – LIMBAJ SUBURBAN (VIDEO)

andreea_marin_afara_din_TVR

Andreea Marin foloseste un limbaj de mahala in filmarea de mai jos.

În atenția doamnei Irina Radu, președinte – director general al TVR,

Dorim pe această cale să vă supunem atenției comportamentul public reprobabil la care s-a dedat realizatoarea TVR Andreea Marin, în data de 2 iulie 2016.

Astfel, cu această ocazie, în urma unui incident minor pe care l-a avut cu câinii dintr-o curte învecinată cu locuința sa, Andreea Marin a arătat tuturor că imaginea publică pe care și-a construit-o, de persoană civilizată și empatică, este tot atât de falsă ca și respectul pe care îl poartă telespectatorilor TVR.

Opinăm că limbajul suburban, atitudinea belicoasă la adresa altor cetățeni implicați în incident și chiar a vecinilor săi, precum și instigarea la ură oarbă și nejustificată împotriva animalelor, dar și comportamentul general adoptat de ”vedetă” ulterior incidentului și modul în care a interacționat cu oamenii revoltați de atitudinea sa, pe rețelele sociale, sunt complet incompatibile cu imaginea unei persoane publice, plătită de TVR din bani publici, ce își asumă și arogă rolul de model pentru societate.

Menționăm că Andreea Marin a fost filmată în toată splendoarea persoanei sale, limbajul suburban, atitudinea violentă și instigarea la ură împotriva animalelor fiind documentate în filmul ce poate fi văzut AICI.

De asemenea, insistăm asupra faptului că instigarea la ură și violență împotriva animalelor fără stăpân nu sunt de natură să onoreze un colaborator al TVR, care pe acestă cale aruncă anatema comportamentului și a acțiunilor sale asupra postului public de televiziune.

Solicităm, prin urmare, încetarea oricăror relații contractuale între televiziunea publică și Andreea Marin, în urma comportamentului său dezonorant și anti-social manifestat cu oacazia incidentului amintit.

Din păcate, situația câinilor fără stăpân din România este în prezent una extrem de precară, în urma politicilor eronate și inumane adoptate de autoritățile publice, precum și a corupției instituționalizate ce face ca fondurile alocate gestionării situației animalelor să fie sifonate masiv la nivel de primării.

Există numeroase dovezi, documentate în toate modurile posibile, că ”adăposturile publice” din România sunt adevărate lagăre de exterminare pentru câinii fără stăpân, care sunt tratați într-un mod oribil de primării, în cadrul procesului de ”capturare”, ”cazare” și ”eutanasiere”.

Considerăm că doar niste brute fără nicio urmă de umanitate pot rămâne impasibile în fața modului criminal în care sunt tratați câinii fără stăpân de către hingheri și ”adăposturile publice”, ba, mai mult, pot încuraja inconștient, public, aceste practici.

Prin urmare, nu dorim ca TVR să remunereze din bani publici, din banii noștri, o brută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. As zice ca ,,d-na ,, Andreea Marin are un limbaj de mahala ,dar risc să fiu acuzata ca o fac ţigancă…

  2. Andreea Marin, adica definitia duplicitarismului, ipocriziei, falsitatii si a obrazniciei. Model de femeie falsa pana in varfurile unghiilor. stai si te intrebi care e om si care e caine. Andreea Marin, o bruta mica…

  3. are dreptate ,cainele tre sa l tii in curte nu sa l lasi afara sa atace copiii ,iar despre limbaj cum sa nu te enervezi cand vezi asa de multa nesimtire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.