Andreea Marin, disponibilă pentru 4000 de euro! Cu negocieri, o aduci la 2400!

Vedeta TVR a făcut o investiție destul de mare, dar nu are emoții, fiind convinsă că va ajunge să facă profit într-un timp foarte scurt. A cumpărat o casă aproape de vila în care locuiește, pe care a renovat-o și a amenajat-o astfel încât să poată fi închiriată pentru proiecte video sau foto.

„De fapt, nu e casa mea, e noul meu loc de muncă, vecin cu casa mea. Aici am amenajat un loc special, pentru ca oricine vine să facă un set de fotografii profesionale sau o filmare, să se poată aranja, punem la dispoziție tot ce este necesar pentru păr, pentru machiaj, pentru unghii”, a explicat Andreea Marin pentru impact.ro.

Câți bani costă să o aduci pe Andreea Marin la un eveniment
Jurnaliștii au aflat câți bani primesc cele mai cunoscute vedete din România pentru o apariție la un eveniment.

„Dan Negru și Andreea Marin primesc chiar și 4.000 de euro. Tarifele lor sunt de 2.500-4.000 de euro. Dan Negru prezintă inclusiv petrecerile studenților, dar acolo cere doar 1.000 de euro, e singurul loc unde nu taxează mult. A refuzat nunțile, este prea obositor să stea toată noaptea, plus că, din acest tip de petreceri, nu ies prea mulți bani”, au mai spus apropiații celor două vedete TV.