fbpx
GENERAL

Andreea Marin, disponibilă pentru 4000 de euro! Cu negocieri, o aduci la 2400!

58b6480ef3c9eaf02c5ddc8667ce8e87

Vedeta TVR a făcut o investiție destul de mare, dar nu are emoții, fiind convinsă că va ajunge să facă profit într-un timp foarte scurt. A cumpărat o casă aproape de vila în care locuiește, pe care a renovat-o și a amenajat-o astfel încât să poată fi închiriată pentru proiecte video sau foto.

„De fapt, nu e casa mea, e noul meu loc de muncă, vecin cu casa mea. Aici am amenajat un loc special, pentru ca oricine vine să facă un set de fotografii profesionale sau o filmare, să se poată aranja, punem la dispoziție tot ce este necesar pentru păr, pentru machiaj, pentru unghii”, a explicat Andreea Marin pentru impact.ro.

Câți bani costă să o aduci pe Andreea Marin la un eveniment
Jurnaliștii au aflat câți bani primesc cele mai cunoscute vedete din România pentru o apariție la un eveniment.

„Dan Negru și Andreea Marin primesc chiar și 4.000 de euro. Tarifele lor sunt de 2.500-4.000 de euro. Dan Negru prezintă inclusiv petrecerile studenților, dar acolo cere doar 1.000 de euro, e singurul loc unde nu taxează mult. A refuzat nunțile, este prea obositor să stea toată noaptea, plus că, din acest tip de petreceri, nu ies prea mulți bani”, au mai spus apropiații celor două vedete TV.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.