Andreea Marin, acuze fără precedent la adresa minstrului Muncii şi a lui Iohannis


Într-un mesaj pe Facebook, ministrul Violeta Alexandru a minimizat ajutorul dat de comunitatea din România, de ONG-uri, pentru stoparea pandemiei din ţara noastră. La auzul acestor declaraţii, Andreea Marin a luat foc şi s-a dezlănţuit la adresa ministrului, dar şi a altor oficiali ai statului român.

În ultimele săptămâni, Andreea Marin, prin intermediul fundaţiei pe care o conduce, a făcut tot posibilul să strângă fonduri şi materiale şi să le transporte către românii loviţi puternic de pandemia de coronavirus, dar şi către spitalele şi cadrele din prima linie a luptei anti-COVID.

În aceste condiţii, fost prezentatoare tv s-a arătat revoltată de un mesaj al ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, care a ignorat aproape total tot efortul depus de persoanele fizice, ONG-urile şi firmele din România care au ajutat până în prezent. “Din păcate, ajutorul din comunitate, inclusiv prin aportul entităților neguvernamentale, a fost firav. (…) Trebuie să spunem lucrurilor pe nume: până în acest punct, Guvernul, alături de Președintele Iohannis, au gestionat singuri criza”, consideră ministrul Muncii.

Andreea Marin i-a răspuns foarte tăios Violetei Alexandru, aducându-i aminte că, de două luni de zile, foarte mulţi voluntari, fără a fi obligaţi de o funcţie în stat, fără a fi plătiţi, îşi dedică între 14 şi 16 ore pe zi pentru acest proiect de sprijin, indiferent că e weekend sau că au şi ei familii acasă. “La minister, salariul merge, nu-i aşa?”, se întreabă Andreea Marin. În plus, vedeta i-a adus aminte ministrului Muncii că statul chiar refuză să ajunte ONG-urile şi să le pună la dispoziţie informaţii utile pentru a putea ajuta chiar pe cei care sunt în cea mai mare nevoie. Iar când a fost vorba despre lansarea spitalului construit în 19 zile de către societatea civilă, Klaus Iohannis, Raed Arafat şi ceilalţi oficiali au avut grijă să stea separat de cei care au lucrat cu adevărat la construcţia respectivei unităţi: “Cine știe ce mai spune Marin cu gura ei slobodă, nu e mai bine să nu riscăm?”

LASA UN COMENTARIU