fbpx
GENERAL

Andreea Esca pleacă de la Pro Tv?! Decizia pe care a luat-o renumita prezentatoare

esca stiri

Andreea Esca este un adevărat simbol pentru Pro Tv, ea fiind imagine știrilor de seară încă de la începuturile canalului de televiziune. Despre salariul acesteia s-au scris adevărate romane, dar încă a rămas o enigmă.

Cert este că atunci când Adrian Sârbu a renunțat la postul pe care l-a fondat s-a lăsat și cu diminuări bugetare. Nimeni nu a scăpat. Unii au plecat, dar renumita prezentatoare a rămas fermă pe poziții.

Totuşi în paralel, ea şi-a lansat şi propria revistă, atât în varianta online, cât şi print, A List Magazine. Înainte ea a coordonat publicaţia One, care însă nu a mai fost rentabilă şi a fost scoată de pe piaţă. Întrebată insistent dacă s-a gândit să renunţe la Pro Tv după atâţia ani, Andreea Esca a dat de înţeles că îi este foarte greu să abandoneze un proiect, mai ales unul tv. Aşa că probabil, dacă ar fi obligată să taie ceva din proiectele sale, ar fi cel online, care nu are la fel de mult succes ca celelalte.

„La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când şi îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: Știi care e problema ta? Nu ştii verbul a abandona. Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să ştii că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare. Deşi, am foarte multe lucruri şi câteodată mă gândesc: Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunţ la ceva, nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuţiei noastre, le fac din plăcere.”, a spus Esca potrivit evz.ro.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.