fbpx
Filme Online Subtitrate

Andra și Cătălin Măruță se pregătesc de nunta de cristal. „Profităm de orice zi specială să facem ceva memorabil”. EXCLUSIV

În 2008, Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit religios într-o biserică din Târgu Jiu, orașul natal al prezentatorului TV. La petrecerea de după ceremonia religioasă s-a estimat că au participat în jur de 800 de persoane, printre care s-au regăsit și numeroase vedete.

Iar acum, cei doi se pregătesc de „nunta de cristal”, 15 ani de căsătorie. Între timp, în viața lor au apărut și copiii, David și Eva, iar legătura dintre ei este și mai puternică… de fier, am putea spune. Chiar și în vacanțe, căci întreaga familie a avut parte de un concediu de vis în Spania și la bordul unui vas de croazieră.

andra-si-catalin-maruta-se-pregatesc-de-nunta-de-cristal-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

23 august e o zi specială pentru voi: ziua de naștere a Andrei și aniversarea a 15 ani de căsătorie… „nunta de cristal”. Cum veți sărbători? Ce planuri v-ați făcut?

Cătălin: Ne bucurăm să sărbătorim această zi specială în familie. Nu așteptăm o zi specială pentru a ne face declarații și a ne arăta sentimentele, dar profităm de orice zi specială să facem ceva memorabil.

Andra: Planurile exacte rămân o surpriză pentru mine. Cătălin mă surprinde mereu cu gesturile sale.

Ce ați descoperit la voi în acești 15 ani împreună? Și care au fost cele mai intense provocări?

Andra: În acești 15 ani, am descoperit că sprijinul reciproc și comunicarea deschisă sunt cheia unei relații solide. Provocările au inclus echilibrul între carieră și familie, dar și multă înțelepciune, puterea de a vedea dincolo de întâmplări de zi cu zi. Mai important decât orice pentru noi a fost și este și acum că ne avem unul pe celălalt.

Dar din perspectiva de părinți, ce anume vi se pare cel mai solicitant?

Cătălin: În primul rând, cred că generațiile se schimbă și acum când sunt eu părinte observ că lumea este foarte diferită decât cea în care am crescut eu. Un aspect solicitant ca părinți este să înțelegem și să ne raportăm la realitatea din prezent. Un altul ar fi să îmbinăm responsabilitățile profesionale cu cele de familie și să le oferim copiilor noștri tot sprijinul de care au nevoie.

Și pentru că va fi și ziua Andrei… ce cadouri sunt pe listă? Sau totul va fi o supriză?

Andra: Vom păstra cadourile o surpriză, dar întotdeauna apreciem gesturile sincere și gândurile bune.

Cum a fost în vacanță?

Andra: Spania este minunată! Am avut ocazia să explorăm locuri frumoase și să experimentăm cultura și bucătăria locală, ceea ce a fost o experiență minunată pentru noi și copii. Partea cea mai interesantă pentru copii a fost excursia în Gibraltar, unde ne-am întâlnit pe străzi cu macaci simpatici și prietenoși, aproape domesticiți pentru că văd atât de des și de aproape oameni.

De obicei, în vacanțe, cu câte bagaje plecați? Și cu câte vă întoarceți?

Cătălin: Încercăm să călătorim cât mai ușor posibil, dar cu copiii adesea avem bagaje serioase. Regula de care încercăm să ne ținem este: fiecare cu valiza lui. Și copiii trebuie să fie responsabili! Încercăm ca atunci când revenim acasă, să nu dublăm numărul lor: suveniruri și diverse cumpărături… Mereu ne atrag, dar ne abținem! Preferăm să ne întoarcem cu poze și cu amintiri frumoase.

Urmează și o vacanță doar în doi?

Andra: Cine știe? Oricum avem momentele noastre de intimitate chiar și când călătorim cu toții, mai ales de când Eva și David au mai crescut.

Dincolo de emisiunile în care voi doi sunteți prezenți, ce alte producții urmăriți cu mare interes împreună cu Eva și David? Atunci când aveți timp, bineînțeles…

Andra: Împreună cu Eva și David, mergem la cinema pentru a vedea filme de animație, iar la TV ne uităm la emisiuni de divertisment, de exemplu concursuri, atât timp cât sunt potrivite vârstei lor. Pe lângă La Măruță și Românii au talent, le place mult Survivor! Ne alegem câte un favorit sau o favorită și apoi facem galerie!

Ce urmează pentru voi din punct de vedere profesional în următoarea perioadă?

Cătălin: În următoarea perioadă, vom continua să lucrăm la proiectele profesionale pe care le cunoașteți: eu și echipa mea ne propunem ca emisiunea să fie în continuare preferata telespectatorilor, iar în timpul liber mă ocup și de podcastul Acasă la Măruță. Andra are concerte și turnee, atât în țară, cât și în afara ei, plus filmări și înregistrări.

Andra: E o toamnă aglomerată! Turneul Tradițional 2, preselecțiile Românii au talent – sezonul 14, plus alte lansări! Am lansat anul acesta un duet cu o artistă internațională și voi continua să caut sau să profit de astfel de oportunități pentru a ieși din zona de confort.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.