Andra, declarație XXX la Pro TV: ”Iată bărbatul care nimerește toate găurile!”

Andra lui Măruță a încins la Pro TV imaginația spectatorilor showului ”Românii ai Talent” cu o apreciere admirativă la adresa ”bărbatului care nimerește toate găurile”.

Ea s-a referit de fapt la concurentul Florian Kohler, un francez maestru al tacului, al găurilor și al bilelor, care locuiește în Las Vegas, și a a prezentat în cadrul emisiunii de talente un număr de biliard – precizie, marea sa pasiune.

Evoluția sa a fost una savuroasă, iar în joc au intrat – fără a fi nimic premediat – Smiley, Pavel Bartoș și chiar unul dintre jurați, Mihai Petre. Lăudându-i prestația „magicianului găurilor”, Florian Kohler, în culise, Andra a ”scos” aparent nevinovata sa replică.

”Este un bărbat care nimerește toate găurile”, a spus jurata de la Românii au Talent, încercând apoi să de impresia că vorbele i s-au așezat nefericit în fața gurii, după ce a râs în hohote, zeci de secunde, și a dat și tonul amuzamentului general în platou.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.