Anchetatorii americani aruncă BOMBA: China se pregătește de șase ani pentru al Treilea Război Mondial

Cercetătorii chinezi s-au pregătit pentru un al Treilea Război Mondial cu arme biologice și genetice, inclusiv coronavirus, în ultimii șase ani, potrivit unui document obținut de anchetatorii americani, scrie Daily Mail.

Potrivit documentului, armele biologice vor fi „arma de bază pentru victorie” într-un astfel de conflict, chiar subliniind condițiile perfecte pentru a elibera o armă biologică și documentând impactul pe care l-ar avea asupra „sistemului medical al inamicului”.

Totodată, Beijingul ar fi considerat potențialul militar al coronavirusurilor SARS încă din 2015 ca fiind ridicat, accentuând temerile asupra cauzei Covid-19, unii oficiali încă mai cred că virusul ar fi putut scăpa dintr-un laborator chinez.

Dosarul întocmit de oamenii de știință ai Armatei Populare de Eliberare și oficiali din domeniul sănătății arată că aceștia au examinat manipularea bolilor „într-un mod nemaiîntâlnit până acum”.

Citiți și:  Oficial din Ucraina: Omenirea este tot mai aproape de un Al Treilea Război Mondial

Înalți oficiali guvernamentali spun că dovezile „ridică îngrijorări majore” cu privire la intențiile celor apropiați președintelui chinez XI Jinping, pe fondul temerilor tot mai mari cu privire la lipsa de reglementărilor a țării cu privire la activitatea sa în laboratoare.

Autorii documentului insistă asupra faptului că al Treilea Război Mondial „va fi biologic”, spre deosebire de primele două războaie care au fost descrise drept chimice și respectiv nucleare.

Cercetările care au sugerat că cele două bombe atomice aruncate asupra Japoniei i-au forțat să se predea și, aducând sfârșitul celui de-al doilea război mondial, susțin că armele biologice vor fi „arma de bază pentru victorie” într-un al treilea război mondial.

Citiți și:  E alertă mondială! A început al Treilea Război Mondial: Rusia a confirmat

Documentul prezintă, de asemenea, condițiile ideale pentru a elibera o armă biologică și a provoca daune maxime.

Deputatul Tom Tugendhat, președintele comisiei pentru afaceri externe, a declarat: „Acest document ridică îngrijorări majore cu privire la ambițiile unora dintre cei care sfătuiesc conducerea superioară a partidului. Chiar și sub cele mai stricte controale, aceste arme sunt periculoase”

Expertul în arme chimice, Hamish de Bretton-Gordon, a declarat: „China a zădărnicit toate încercările oamenilor legii de a cerceta laboratoarele sale unde ar fi putut avea loc astfel de experimente”.

Sursa: alephnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!