MEDICALOPINII

Anca Radu: “Nu doar că nu am încredere, mi-e greață de-a binelea de medicina corectă politic”

Anca Radu le dă peste bot corecților politic:

5af3fcb83aa00 5af3fcb83aa4a

Nu doar că nu am încredere, mi-e greață de-a binelea de medicina care are numai enigme când trebuie să producă explicații și numai certitudini când cere instituirea de obligativități

Este o explozie de știri despre șpăgile din medicină — pentru a pune lucrurile în perspectivă, ar fi bine să țineți cont de faptul că în perioada 2020-2022, cu notabile excepții pe care le cunoașteți nominal, întreg corpul medical a luat șpăgi nu de la pacienți, condiționându-le actul medical, ci de la Guvern, pentru a lucra împotriva pacienților și împotriva societății în general, producând o prăbușire economică absolut catastrofală și o degradare a sănătății publice de neimaginat.

Faptul că majoritatea medicilor nu pretind și/sau nu acceptă șpăgi în mod individual nu înseamnă, după cum am văzut, că verticalitatea îi împiedică să o facă — foarte probabil doar frica îi reține, căci flexibilitatea morală și-au probat-o cu vârf și-ndesat.

Vezi si – Dr. Adrian Cacovean: Unde a stat covidul de la începerea războiului din Ucraina?

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.