Anca Dragu, MINISTRA “2 LEI” umileste toti romanii cu o avere coplesitoare. Peste 30 de conturi

anca

Anca Dragu (ministrul Finanţelor Publice) şi soţul acesteia deţin o avere covârşitoare, ce include, printre altele, aproape 30 de conturi bancare în care sunt depuse sute de mii de euro şi de lei.

Demnitarul a trecut în document mai multe case și apartamente, precum și terenuri și autoturisme.

Potrivit declarației de avere postate pe site-ul Guvernului, terenurile intravilane se află în sectoarele 1, 4 și 5 ale Capitalei, au fost cumpărate ori moştenite (în cazul celor aflate pe numele soţului) între anii 2001 și 2009 şi totalizează 1020,52 de metri pătraţi, suprafețele variind între 8,84 mp şi 432 mp.

Cele trei apartamente şi cele trei case de locuit (situate în aceleaşi sectoare şi dobândite la fel) însumează 714 metri pătraţi.

Citiți și:  Cazul Ancăi Dragu: Senatul a plătit, fără să știe, plecarea în vacanță a familiei Dragu

Ministrul Finanțelor mai are un motoscuter Yamaha T-Max fabricat în 2001 și două autoturisme: Mazda 6 (fabricat în 2006) și Mercedes CLA (fabricat în 2014).

De asemenea, Dragu deţine 28 de conturi și depozite bancare cu peste 500.000 de lei și 200.000 de euro.

Ea a declarat venituri pe anul trecut de 107.368 de euro ca analist economic la Comisia Europeană, plus venituri de peste 100.000 de lei din închirierea a două imobile, iar soțul a declarat venituri de 3.750 de lei din salariul la o firmă, SC Amexim Car 94 SRL, care vinde piese şi accesorii auto-moto, precum şi scutere de import, conform descrieri.ro.

Citiți și:  SURSE - Florin Cîțu a afirmat în PNL că există riscul ca unii români SA-SI PIARDA CASELE din cauza acțiunilor Ministerului de Finanțe

VEZI SI: ROMANII UMILITI IN ULTIMUL HAL de VACA de la Finante: “In alte tari, saracii lucreaza si pentru doi lei” Explicatia pentru necresterea salariului minim

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

 1. Au furat nu s-au jucat!! ….luavar DNAul!!!

 2. brusc mi-am reamintit o melodie al carei refren este:
  ( http://www.versuri.ro/versuri/efikkd_parazitii-to… )

  Tot ce e bun tre' sa dispara din aceasta tara
  De unde numa' prostii ca noi.. nu se mai cara
  Cu siguranta si respectul mor de foame, bai nene
  Bagane'am pla in liniste, in lege si ordine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.