Analiza lui Cristoiu: Florin Cîțu s-a lăsat fotografiat la cafenea ca să facă ham-ham la coaliție

Jurnalistul Ion Cristoiu susține că premierul interimar Florin Cîțu s-a lăsat fotografiat la o cafenea din centrul Capitalei, în timpul negocierilor, cu o strategie bine definită. Ieri, Cîțu a decis să nu ia parte la negocierile pentru formarea guvernului PSD – PNL – UDMR. Jurnalistul Ion Cristoiu spune că șeful PNL are un plan bine pus la punct: vrea să îl acuze pe Nicolae Ciucă de concesii.

Cristoiu spune că premierul desemnat de președinte va fi Nicolae Ciucă și că noua construcție pare a fi una bine făcută, în care cel puțin la nivel declarativ, discuțiile s-au purtat pe guvernare, nu pe funcții.

“Când am văzut-o, m-am stricat de râs. Cred că în viața mea de 30 de ani, jumătate din întâlnirile mele cu politicieni, nu a știut nimeni de ele. Dacă vrei să nu se știe, nu se știe. În cazul de față, Florin Cîțu a pus să fie fotografiat sau a sunat presa. De ce a ținut Cîțu să se știe că a fost la cafenea? El a vrut să dea semnalul că nu e implicat în negocieri și nu răspunde de rahatul acestor negocieri. El își păstrează terenul ca să înceapă să facă ham-ham la coaliție”

Citiți și:  BREAKING Polițiștii îi RĂSTOARNĂ PLANURILE lui Florin Cîțu! DIRECTIVA dată șefului Internelor, Lucian Bode

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *