“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ANAF pune sechestru pe PALATELE TIGANESTI construite cu bani din infractiuni

palate

Mă tot întrebam de o vreme: când va veni momentul în care infractorii din țigănime, ăia care și-au construit ditamai castele cu turnulețe din bani obținuți în urma infracțiunilor din străinătate, vor fi luați la țintă de autorități și li se vor confisca averile ilicite.

Cu toții am văzut tupeul cu care acești indivizi, protejați de autorități până acum, își etalau într-o manieră exhibiționistă casele cu turnulețe, de cel mai prost gust, în centrul sau la marginea unor localități. Cu toții știam că în spatele acestei prosperități se află traficul de carne vie, prostituția, cerșetoria, hoțiile și tâlhăriile din occident + afacerile cu fier din România. Știau la fel de bine și autoritățile dar nu s-a legat nimeni de ei că, na, Iliescu și alții ca el, le vroiau voturile, la grămadă.

Chiar și așa, după ani de zile în care DNA-ul și ANAF-ul s-au întrecut să la dea la picioare marilor afaceriști români, nimeni nu se lega, în continuare, de mafia țigănească.

Astăzi, aflăm din ziarul Adevărul că: „Cele mai bogate familii de romi din Hunedoara au fost somate să îşi achite datoriile către stat, iar bunurile unora dintre ele au fost sechestrate. Proprietarii palatelor cu turnuleţe sunt în proces cu Finanţele Publice şi riscă să îşi piardă averile dobândite ilegal. Lucian Heiuş, directorul general al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara (DGRFP) a declarat că printre cei vizaţi de controalele din cadrul Programului de conformare al persoanelor fizice cu averi mari s-au aflat proprietarii palatelor cu turnuleţe din zona Hăşdat a municipiului Hunedoara, unde în ultimii ani au fost construite circa 50 de palate cu turnuleţe.”

Să sperăm că acesta este doar începutul. Multe alte mii de familii țigănești infractoare trebuie luate la bani mărunți. Mafia țigănească a făcut prea mult rău oamenilor din jur și imaginii României!

Adrian Albu – cunoastelumea.ro

VEZI SI: REVOLTATOR: Tiganii INCASEAZA peste 95% din ajutoarele sociale platite din banii tai si ai mei! PE NOI NE INTRABA CINEVA DACA DORIM SA SPONSORIZAM LENEA?

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Un reporter strain uimit de aceste palate le intreaba pe tiganci: "De unde ati avut atitia bani?". Raspuns: "Pai de la EUROPA d-le" si ride batjocoritor de reporter.. Bine, ii scoatem pe toti afara si ii trimitem la satra originala, dar ce facem cu "palatul" ca nu e bun de nimic. Doar strica peisajul autentic romanesc. Ce sa faci? Grajduri, depozite, closete? Chiar nu-s bune de nimic ! Ei sa le demoleze si in locul lor sa planteze iarba, gazon. Apoi sa dispara. Sa stiti ca aici in Vest mai sunt si tigani care muncesc. Ce stiu, ce pot. Si si-au facut o situatie cinstita.

  2. Un reporter strain uimit de aceste palate le intreaba pe tiganci: "De unde ati avut atitia bani?". Raspuns: "Pai de la EUROPA d-le" si ride batjocoritor de reporter.. Bine, ii scoatem pe toti afara si ii trimitem la satra originala, dar ce facem cu "palatul" ca nu e bun de nimic. Doar strica peisajul autentic romanesc. Ce sa faci? Grajduri, depozite, closete? Chiar nu-s bune de nimic ! Ei sa le demoleze si in locul lor sa planteze iarba, gazon. Apoi sa dispara. Sa stiti ca aici in Vest mai sunt si tigani care muncesc. Ce stiu, ce pot. Si si-au facut o situatie cinstita.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.