ANAF continuă ‘hăituiala’ mirilor! Ce amenzi uriașe s-au dat și la cât se ridică prejudiciul

ANAF continuă marea hăituală. Deși ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, s-a declarat total împotriva acestei acțiuni, Fiscul a continuat acțiunea și a dat amenzi de milioane de lei.

După ce au trimis peste o mie de scrisori cuplurilor proaspăt căsătoriţi, oficialii au dat şi amenzi. Potrivit romaniatv, doar 200 de cupluri au răspuns la aceste solicitări.

Astfel, mai mulţi fotografi şi cântăreţi au fost amendaţi. Prejudiciul se ridică la 10 milioane de lei.

Potrivit notificărilor trimise, mirii trebuie să dea informaţii legate de costurile nunţii, mai exact, despre cât este tariful cântăreţilor sau al fotografilor.

Mai mult, cine ignoră aceste scrisori, va încasa amenzi între două mii şi cinci mii de lei.

Citiți și:  ANAF, anunțul momentului: ATENȚIE!

În urma informaţiilor primite, ANAF a trimis 47 de decizii de impunere pentru artişti.

Ce spunea Teodorovici?

„Asta cu nunţile, botezurile şi ce au început să facă ei acolo mi se pare o acţiune din asta de hăituială din partea ANAF-ului faţă de contribuabili. Tot tu greşeşti ca stat, ai mii de angajaţi în sistem şi nu eşti capabil să anticipezi astfel de situaţii şi acum vii după ani de zile să ce? E o făcătură pe care FISC-ul încearcă să o facă încercând să dea vina pe altcineva decât pe Fisc pentru astfel de acţiune. Sau să spună, domnule, ne-am tezit acum şi cine face nunta este obligat să facă o declaraţie ca dacă ai alte persoane particulare care fac anumite servicii cu ocazia acelui eveniment, foarte bine. Dar fă-o de acum încolo ca omul să ştie, nu să vii după cinci ani de zile să bagi frica în tinerii căsătoriţi. Până la final de an sau începtul anului viitor, cum am promis, lucrurile se vor schimba. O să fie şi mai puţini acolo ca să nu mai aibă timp de astfel de idei”, a conchis ministrul.

Citiți și:  ANAF va face măcel printre români. Incep controalele! Alerta

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile