ANAF a pus tunurile pe Halep. Detalii de ultima ora


Simona Halep are probleme mari. ANAF a pus tunurile pe jucătoarea noastră de tenis și potrivit ultimelor informații ar vrea să o execute silit.

Simona Halep primește o lovitură neașteptată. Jucătoarea de tenis este executată de ANAF. Potrivit informațiilor furnizate de România TV, se pare că Simona Halep ar fi uitat să își achite o parte din dările către stat, căci de probleme financiare nu poate fi vorba. Halep a contestat în februarie executările silite cerute de ANAF Constanța și Galați, conform România TV.

De altfel, antrenorul Darren Cahill a povestit , într-un interviu oferit Digisport, despre varianta pe care i-a propus-o Simonei Halep de a pleca din România.

Citiți și:  ULTIMA ORA Halep s-a infectat cu coronavirus. Cum se simte sportiva

Darren Cahill i-a sugerat Simonei Halep să plece din România și să-și schimbe rezidența pentru a plăti taxe și impozite mai mici. Această dezvăluire a fost făcută chiar de către antrenorul australian într-un interviu acordat Digisport, care a spus și ce răspuns a primit de la Halep.

„Acum ceva timp i-am spus să-și schimbe rezidența, în Monte Carlo de exemplu, pentru a plăti cât mai puțin. Mi-a aruncat o privire tăioasa și mi-a zis: ”, a precizat Darren Cahill în interviul acordat jurnalistului Gabriel Morariu.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile