ANAF a pus tunurile pe Halep. Detalii de ultima ora


Simona Halep are probleme mari. ANAF a pus tunurile pe jucătoarea noastră de tenis și potrivit ultimelor informații ar vrea să o execute silit.

Simona Halep primește o lovitură neașteptată. Jucătoarea de tenis este executată de ANAF. Potrivit informațiilor furnizate de România TV, se pare că Simona Halep ar fi uitat să își achite o parte din dările către stat, căci de probleme financiare nu poate fi vorba. Halep a contestat în februarie executările silite cerute de ANAF Constanța și Galați, conform România TV.

De altfel, antrenorul Darren Cahill a povestit , într-un interviu oferit Digisport, despre varianta pe care i-a propus-o Simonei Halep de a pleca din România.

Darren Cahill i-a sugerat Simonei Halep să plece din România și să-și schimbe rezidența pentru a plăti taxe și impozite mai mici. Această dezvăluire a fost făcută chiar de către antrenorul australian într-un interviu acordat Digisport, care a spus și ce răspuns a primit de la Halep.

„Acum ceva timp i-am spus să-și schimbe rezidența, în Monte Carlo de exemplu, pentru a plăti cât mai puțin. Mi-a aruncat o privire tăioasa și mi-a zis: ”, a precizat Darren Cahill în interviul acordat jurnalistului Gabriel Morariu.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/