AMERICANII AU SIMULAT UN EXERCIȚIU DE PANDEMIE SEVERĂ CU O LUNĂ JUMĂTATE ÎNAINTE DE APARIȚIA NOULUI CORONAVIRUS ÎN WUHAN!

Coincidență sau nu, cu o lună jumătate înainte de explozia epidemică a noului coronavirus în orașul chinez Wuhan a avut loc un eveniment de amploare în centrul New York-ului. Acolo a avut loc un exercițiu de simulare în care oameni din diferite domenii publice sau private au fost îndrumați să-și ia măsuri de precauție pentru a diminua consecințele economice și sociale la scară largă împotriva unui nou coronavirus.

În cadrul evenimentului desfășurat în noiembrie 2019, experții au vorbit despre consecințele potențial catatastrofale ale unei pandemii severe.

”Evenimentul 201 simulează un focar al unui nou coronavirus zoonotic transmis de la lilieci, la porci – la oameni, care în cele din urmă devine eficient transmisibil de la persoană la persoană, ceea ce duce la o pandemie severă. Patogenul și boala pe care o provoacă sunt modelate în mare parte pe SARS, dar este mai transmisibil în mediul comunitar de către persoanele cu simptome ușoare.

Boala începe în fermele de porci din Brazili, în mod liniștit și lent la început, dar apoi începe să se răspândească rapid în mediul de sănătate. Când începe să se răspândească eficient de la o persoană la alta în cariterele cu venituri reduse, dens pline ale unor megacități din America de Sud, epidemia explodează. Este exportat mai întâi prin călătorii aeriene în Portugalia, Statele Unite, China și apoi în multe alte țări. Deși la început unele țări sunt capabile să o controleze, ea continuă să se răspândească și să fie reintrodusă și, în cele din urmă, nicio țară nu poate menține controlul. ”

De asemenea, în eveniment s-a vorbit despre faptul că vaccinul nu va exista în primul an, iar scenariul pandemiei se încheie la punctul de 18 luni, 65 de milioane de decese.

Sursa: cancan.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *