Americanii au fost ORIPILAŢI. O familie de români care tăia porcul de Crăciun, a fost luată pe sus de trupele ANTITERO

swat-team-465x390

Povestea unei familii de români din Chicago care a fost luată pe sus de către trupele Swat şi dusă la poliţie, după ce a înjunghiat porcul în curtea casei, conform datinilor de Crăciun, a ajuns virală pe reţelele sociale. Mii de persoane distribule povestea în aceste zile.

Românii s-au trezit din senin cu o echipă SWAT, care fusese sesizată de un anonim că “în curtea unor români se petrece un masacru şi se aud răgete desprinse parcă din iad”, scrie publicatia on-line „Crimetime” intr-un articol care e distribuit acum viral in retele sociale, conform Evenimentul Zilei.

Trupele Swat au găsit „scenariu de groază” în curtea românilor: un bărbat ţinea un lighean pentru a colecta sângele, un altul pârlea porcul cu o butelie de gaz.

Americanii i-au dus pe români la secţie, unde au fost scăpaţi de un avocat român.

Deşi avocatul a pledat potrivit unei legi care acordă dreptul la libertate culturală în privinţa ritualurilor tradiţionale, românii au primit un avertisment şi au fost supravegheaţi timp de doi ani.

Nu este prima întâmplare de acest fel prin care trec români. Un bănăţean emigrat în SUA în anii `70 a povestit pentru EVZ o întâmplare similară.

„A fost un grup de români care a şi umblat doua săpătmâni să găsească un porc viu pe care l-au sacrificat în curtea unei case inchiriată în New Jersey, inainte de Crăciun. Când porcul a început să guiţe, vecinii s-au alarmat şi au sunat la biroul şerifului. I-au arestat pe toti cei care sacrificau porcul. Au platit apoi doi ani rate la banci ca pentru amenzile încasate şi cauţiunea ca sa fie judecaţi în libertate si au măturat străzile, după ce au primit sentinţa finală. I-au acuzat de cruzime împotriva animalelor, încălcarea regulamentului sanitar, tulburarea linistii publice şi activităţi de sacrificare a animalelor pentru consum în condiţii neautorizate”, a povestit emigrantul român.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *