Amenintari TERIBILE pentru presupusul UCIGAS al lui Emi Pian

Presusupul asasasin al lui Emi Pian este amenințat cu moartea. Rude și prieteni de-ai interlopului s-au dezlănțuit și au scris că presupusul ucigaș va fi băgat în pământ.

Presupusul ucigaș al lui Emi Pian este Ciprian Gheorghe, cunoscut drept „Napy”. Acesta este principalul suspect vinovat de moartea interlopului. Despre Napy s-a scris că organiza jocuri ilegale de noroc.

„O sa ajungi un sclav! O sa vrei să-ți ei viața singur și nu vei mai putea, jeg de om ce ești. Vei putrezi toată viața ta in pușcărie. Sau nu vei mai apuca sa intri ca o sa te bage lumea in pământ”, este doar unul din mesajele adresate principalului suspect.

Amenințări cu moartea
„Sa dea Dumnezeu și Măicuța Domnului sa nu mai apuci sa vezi lumina zilei niciodată! Sa te ajungă toate blestemele din lume. Sa ai parte de cea mai urâta moarte zdreanță penală infecta ce ești! Tot nu vei scapa tu așa ușor nici in gaura de șarpe oriunde vei merge in lume asta tot vei muri.

Tu ești un sclav și Emy Pian a fost este și va fi Regele interlopilor. Vei muri și tu in curând jegule, familia lu Pian nu își vor lasă razbunarea așa ușor! Iți doresc tot Raul din lumea asta. Si la fel sa mori și tu in cele mai mari chinuri”, este încheiat mesajul.

„Nu cunosc nici pe unu și nici pe altu, dar oricât “rău” ți-ar face cineva nu trebuie sa-i iei viața, doar Dumnezeu trebuie sa facă asta…Urat din partea ta, tu poate te mai întorci de la pușcărie, dar omul ăla niciodată…! Păcat…”, scrie într-un alt mesaj postat pe Facebook.

Cum a murit, de fapt, Emi Pian
Deși la început s-a considerat că decesul acestuia a survenit în urma multiplelor plăgi înjunghiate dar și din cauza loviturilor puternice pe care le-a primit, adevărul este, de fapt, altul.

Emi Pian a decedat din cauza unei lovituri în zona gâtului produsă de o armă albă, notează retetesivedete.ro

Șocul hemoragic i-a fost fatal lui Emil Pian iar acesta a decedat la scurt timp după. Mai mult decât atât, la început s-a crezut că rana a fost provocată de un cuțit însă ultimele informații arată că tăietura a fost provocată de o sabie.

S-a zvonit că tatăl acestuia a murit atunci când a auzit de moartea fiului său. Din ultimele informații, se pare că tatăl lui Emi Pian nu a murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *