fbpx
GENERAL

Amenințare directă pentru Klaus Iohannis. Anunt SOC

iohannis plan B

Copreşedintele AUR, George Simion, a lansat un avertisment la adresa președintelui Klaus Iohannis și premierului Nicolae Ciucă. Liderul AUR spune că nu “îi va mai salva”, la următorul protest.

„Să nu-şi imagineze domnul Ciucă… de fapt, liderii acestei coaliţii – domnu’ Ciolacu, domnu’ Cîţu, domnu’ Kelemen Hunor şi tata lor, Klaus Iohannis – să nu-şi imagineze că o să poată face o responsabilitate difuză şi între Crăciun şi Revelion, pac! să vină cu asumarea răspunderii. Suntem vigilenţi. Noi i-am ţinut astăzi pe oameni şi eu m-am dus personal şi i-am calmat pe cei care au forţat intrarea în Senat şi oamenii ăştia m-au girat cu încrederea lor că merg până la capăt ca să nu se întâmple lucruri neconstituţionale. Să nu-şi imagineze ei că îi mai salvez dacă o să facă o asemenea nerozie”, a declarat liderul AUR, George Simion, marţi seară, la Antena 3.

„Data viitoare nu mă mai implic în organizarea manifestaţiei şi (…) nu e responsabilitatea mea şi atunci s-ar putea să vedem şi în România proteste, cum am văzut şi în alte state, care devin violente”, a spus Simion.

Întrebat dacă afirmaţia sa este o analiză sau o ameninţare, liderul AUR a răspuns că este „o concluzie”. George Simion a mai afirmat că are experienţă să îi „filmeze pe toţi infiltraţii”.

„S-ar putea să mă spăl pe mâini (…) şi să nu-i mai salveze nimica pe aceşti domni de furia mulţimii”, a declarat George Simion.

George Simion ar putea avea probleme mari după
Sute de oameni au protestat, marţi, la Palatul Parlamentului, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat. Protestul a fost promovat pe Facebook de AUR, iar în faţa Parlamentului s-au aflat şi copreşedintele AUR George Simion.

În timp ce reprezentanții formațiunii politice au apreciat că acțiunea a fost o mare victorie, liderul lor, George Simion a primit o veste proastă. El este acuzat că a încurajat acțiunile de distrugere și vandalism ale protestatarilor AUR.

George Simion ar putea avea probleme mari după acțiunea de astăzi de la Palatul Parlamentului care a culminat cu vandalizarea a două mașini de corp diplomatic. Un senator PSD a reacționat dur și a cerut comisie de anchetă pentru liderul PSD. Motivul, a arătat acesta, este legat de faptul că George Simion este cel care a încurajat acțiunile de distrugere și vandalism ale protestatarilor AUR.

Mai exact, Alfred Laurențiu Mihai, care este senator PSD, a scris pe pagina sa de Facebook că este absolut regretabil ce s-a întâmplat azi în curtea Palatului Parlamentului. În opinia sa, nu a fost un protest pașnic, ci un act de vandalism. Acesta a arătat că două autoturisme de corp diplomatic au fost vandalizate, una fiind deținută de către însărcinatul cu afaceri a ambasadei SUA la București.

Sursa: capital.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.