Amenințare directă pentru Klaus Iohannis. Anunt SOC

Copreşedintele AUR, George Simion, a lansat un avertisment la adresa președintelui Klaus Iohannis și premierului Nicolae Ciucă. Liderul AUR spune că nu „îi va mai salva”, la următorul protest.

„Să nu-şi imagineze domnul Ciucă… de fapt, liderii acestei coaliţii – domnu’ Ciolacu, domnu’ Cîţu, domnu’ Kelemen Hunor şi tata lor, Klaus Iohannis – să nu-şi imagineze că o să poată face o responsabilitate difuză şi între Crăciun şi Revelion, pac! să vină cu asumarea răspunderii. Suntem vigilenţi. Noi i-am ţinut astăzi pe oameni şi eu m-am dus personal şi i-am calmat pe cei care au forţat intrarea în Senat şi oamenii ăştia m-au girat cu încrederea lor că merg până la capăt ca să nu se întâmple lucruri neconstituţionale. Să nu-şi imagineze ei că îi mai salvez dacă o să facă o asemenea nerozie”, a declarat liderul AUR, George Simion, marţi seară, la Antena 3.

„Data viitoare nu mă mai implic în organizarea manifestaţiei şi (…) nu e responsabilitatea mea şi atunci s-ar putea să vedem şi în România proteste, cum am văzut şi în alte state, care devin violente”, a spus Simion.

Citiți și:  Scandal monstru pe scena politică: Mi-a dat mesaj la 12 noaptea!

Întrebat dacă afirmaţia sa este o analiză sau o ameninţare, liderul AUR a răspuns că este „o concluzie”. George Simion a mai afirmat că are experienţă să îi „filmeze pe toţi infiltraţii”.

„S-ar putea să mă spăl pe mâini (…) şi să nu-i mai salveze nimica pe aceşti domni de furia mulţimii”, a declarat George Simion.

George Simion ar putea avea probleme mari după
Sute de oameni au protestat, marţi, la Palatul Parlamentului, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat. Protestul a fost promovat pe Facebook de AUR, iar în faţa Parlamentului s-au aflat şi copreşedintele AUR George Simion.

În timp ce reprezentanții formațiunii politice au apreciat că acțiunea a fost o mare victorie, liderul lor, George Simion a primit o veste proastă. El este acuzat că a încurajat acțiunile de distrugere și vandalism ale protestatarilor AUR.

Citiți și:  Adio, certificat verde în România!? Răsturnare totală de situație

George Simion ar putea avea probleme mari după acțiunea de astăzi de la Palatul Parlamentului care a culminat cu vandalizarea a două mașini de corp diplomatic. Un senator PSD a reacționat dur și a cerut comisie de anchetă pentru liderul PSD. Motivul, a arătat acesta, este legat de faptul că George Simion este cel care a încurajat acțiunile de distrugere și vandalism ale protestatarilor AUR.

Mai exact, Alfred Laurențiu Mihai, care este senator PSD, a scris pe pagina sa de Facebook că este absolut regretabil ce s-a întâmplat azi în curtea Palatului Parlamentului. În opinia sa, nu a fost un protest pașnic, ci un act de vandalism. Acesta a arătat că două autoturisme de corp diplomatic au fost vandalizate, una fiind deținută de către însărcinatul cu afaceri a ambasadei SUA la București.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.