“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Ambulanțele se adună la spitalele de boli infecțioase din întreaga țară. Rusia se confruntă cu un focar de boli misterioase

fa4fe7a0e3b2787d5e02b0206d55f54fce96cc9b

Din surse rusești și informații preluate de către ziarul britanic “The Mirror”, se conturează o situație alarmantă la nivelul spitalelor specializate în tratamentul bolilor infecțioase din întreaga Rusie.

Deși autoritățile și media locală par să încerce să menajeze informațiile, spitalele din diverse orașe se confruntă cu scene asemănătoare cu cele din vârful pandemiei de COVID-19, având cozi lungi de ambulanțe.

În cartierul Alekseevsky din Moscova, accesul la serviciile medicale de urgență este grav afectat, iar operatorii din cadrul serviciilor de ambulanță raportează linii telefonice supraaglomerate în aceste momente critice.

Informațiile furnizate sugerează că boala se manifestă sub forma unei forme de pneumonie. Cu toate acestea, Ministerul Sănătății din Moscova a emis o declarație menită să calmeze populația, susținând că situația rămâne “în limitele normale” și că nu există niciun focar identificat.

“Numărul internărilor nu a înregistrat o creștere semnificativă în orașe… Situația epidemiologică corespunde standardelor sezoniere”, a menționat Ministerul Sănătății din Moscova.

În paralel, situații similare sunt semnalate și în China, unde spitalele se confruntă cu un flux mare de pacienți. Autoritățile din Beijing par să menajeze datele legate de o posibilă nouă boală, generând îngrijorări și înțepenind în incertitudine informațiile cruciale despre această situație medicală nouă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.