Serviciul de Ambulanta Buzau isi bate joc de presa. Este normal?

ambulanta-UPU-2

Judecati singuri daca acest lucru este unul bun. Comentariile noastre nu prea au importanta, asa ca vom publica direct materialul preluat de pe Ziua de Buzau:

De ceva vreme, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță, as. Corneci Rodica, ambulanta-UPU-2refuză să mai răspundă la telefoanele redacției Ziua de Buzău. Reporterii noștri au sunat-o în nenumărate rânduri, inclusiv după Paști, atunci când mai toate ziarele din țară au publicat știri despre câte intervenții au făcut mașinile cu girofar în ziua de Înviere. De fiecare dată, nu le-a răspuns nimeni.

Doamna și-o fi imaginând că publicația noastră o fi vreun site de 2 lei douăzeci, pe care nu-l citește nimeni, nu un unul dintre liderii de audiență pe online din Buzău, și probabail consideră că nu avem dreptul să informăm populația despre activitatea Ambulanței. Ziua de Buzău consideră că accesul la informație al instituției noastre de presă este obstrucționat și cere conducerii să remedieze această situație.

PS: Purtătorul de cuvânt s-a mai plâns că reporterii noștri „o stresează”. 1. În aproape doi ani, Ziua de Buzău a „deranjat-o” pentru informații de cel mult cinci ori”. 2. Uneori, meseria de purtător de cuvânt poate fi stresantă.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *