“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Ambasada României din Budapesta semnează o declarație de sprijin pentru homosexualii din Ungaria

Ambasada uzurpată a României din Budapesta semnează o declarație de sprijin pentru mafia sodomiților (LGBTQ+) din Ungaria

budapest gay ungaria

Ambasada României din Budapesta, uzurpată de antiromâni, semnează o declarație de sprijin pentru comunitatea LGBTQ+ mafia sodomiților din Ungaria, relatează Cotidianul.

Este pentru prima oară când România semnează o astfel de declarație în mod conspirativ, tăcut, fără comunicate sau anunțuri. Opinia publică a aflat după câteva zile.

Ambasada României de la Budapesta nu mai este a României.

Menirea ambasadei de la Budapesta este să apere tradițiile, valorile morale ale românilor și interesele poporului român în granițele Ungariei. În realitate este invers, uzurpatorii care conduc ambasada lucrează activ la subminarea identității și imaginii României.

Articolele din presa sistemului nu menționează numele ambasadorului, avem motive să suspectăm că nu este român.

sursa: incorect politic

Vezi si – VIDEO / NU ESTE O GLUMĂ! Transexualul de la Casa Albă le cere părinților să le dea copiilor blocante hormonale pentru a opri “pubertatea greșită”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.