Amănunte șoc din cazul Caracal! Este halucinant!

Ies la iveală amănunte șocante din cazul Caracal. Monstrul Gheorghe Dincă nu a fost singur. Totul s-a aflat chiar acum. Un apropiat al acestuia a decis să rupă tăcerea și să spună ce știe.

Cazul Caracal ia o amploare imensă. Un apropiat al lui Gheorghe Dincă scoate la iveală amănunte halucinante. Monstrul nu era singur. Soţia lui Gheorghe Dincă ar fi fost acasă în luna mai, când Luiza Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie ar fi fost ucisă.

„A fost plecat prin Italia cu toată familia. Soția sa, acum vreo două luni, a fost acasă. Dar, spune lumea, că ar fi bătut-o şi a trimis-o în Italia să aibă grijă de copii. Cineva de la criminalistică m-a întrebat care e treaba cu gardul. Cred că e făcut cu un scop, eu ştiu. Mi-a zis Dincă că el îşi pune gardul lui, i-am zis să facă ce vrea. Toată lumea spune că a văzut fum ieşind, focul, şi după ce s-a terminat focul mirosea ca şi cum ar fi făcut grătar. Eu îl cunosc de 35 de ani, a avut firmă, făcea geamuri, am lucrat la el, era punctual cu salariul, a fost om respectuos. Are peste 250.000 de lei avere în conturi ”, a mărturisit vecinul lui Gheorghe Dincă, la Antena 3.

Citiți și:  Este răsturnare de situație în dosarul Caracal! Cine au fost complicii lui Gheorghe Dincă?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.