AMANUNTE INCENDIARE: EA ESTE PROFESOARA din Alba, CERCETATĂ PENTRU CĂ A ÎNTREȚINUT RELAȚII SEXUALE CU UN ELEV DE 14 ANI

O profesoară care predă limba engleză la școala din comuna Săliște, județul Alba, este acuzată pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Femeia de 35 de ani a fost reținută, iar joi a fost plasată sub control judiciar, fiindu-i interzis să mai predea la clasă.

Femeia în vârstă de 35 de ani este din comuna Ciugud și este profesoară de engleză la școala gimnazială din Săliște. Ea a fost reținută de polițiști care s-au sesizat din oficiu, în urma unor informații aflate de șeful de post din comună, cum că profesoara ar fi avut o relație sexuală cu un elev în vârstă de 14 ani.

”Poliția s-a sesizat din oficiu, în urma unor informații primite din comună, că profesoara, în vârstă de 35 de ani, ar fi întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reținută și prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. S-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, cms. Cristian Mărginean, reprezentantul IPJ Alba.

Potrivit procurorilor, femeia ar fi întreținut relații sexuale cu elevul său în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, în trei zile diferite.

”În perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, ar fi întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, în 3 zile. În prezent este sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile și i s-a interzis să predea la clasă”, a declarat procurorul Adrian Căbulea, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *