“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITARNOUTATI

„Am fost păcălit. Cei din armată m-au tras pe sfoară”.. Iată de ce susținea militarul buzoian că a fost tras pe sfoară de către armată înainte de plecarea în Afganistan!

mada

„Am fost păcălit. Cei din armată m-au tras pe sfoară”.

Așa susține prietenul lui Mădălin că i-a spus militarul-sanitar buzoian înainte să plece în Afganistan.

“Lumea trebuie să afle adevărul. Mădălin a plecat în Afganistan tremurând de frică. Aflase cât de periculos e. Și avea dreptate. Iată că de ce i-a fost frică n-a scăpat. El nu era militar combatant, instruit să tragă cu arma, să lupte. Era asistent medical. Când i s-a propus să plece în urmă cu aproape nouă luni i s-a spus că nu va fi nevoit să părăsească baza militară. A acceptat, știind că e în afara oricărui pericol. Numai că, surpriză, cu o lună jumătate-două înainte să plece a fost informat că s-a produs o modificare și că va fi nevoit să iasă împreună cu luptătorii în misiunile de patrulare. Atenție, i s-a spus acest lucru când nu mai avea voie să renunțe! E un termen, nu știu exact cât anume, de la care nu mai ai voie să renunți. De-asta Mădălin mi-a spus că a fost tras pe sfoară. Nu s-ar mai fi băgat în treaba asta dacă ar fi știut de la început” a povestit, azi, prietenul lui Mădălin.

Iată că, la doar trei săptămâni de la plecare (23 august), Mădălin se va întoarce acasă într-un sicriu metalizat sigilat. Este al treilea buzoian din ultimul an și jumătate care se prăpădește în Afganistan, după Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu (7 mai 2016).

Două străzi din cartierul Dorobanți poartă acum numele celor doi militari. Sursa articol/foto: Buzoienii.ro

VEZI SI: NESIMTIRE DIN PARTEA JEGURILOR DIN GUVERN LA ADRESA militarul buzoian mort în Afganistan: Fiind weekend, autoritățile vor demara procedurile de repatriere începând de luni. DACA ERA TUDOSE MAI CONTA CA ERA WEEKEND?!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Deci pana la urma tot minciuna iese invingatoare.Ce treaba avem noi cu talibanii afgani care au ura mare pe americani? Americanii nu au decat sa-si rezolve ei problema si nu altii.Se vede destul de clar ca lor le comvine de minune sa scoata castanele din foc,cu mana altuia.Toate-s bune si la locul lor dar pana la o limita.Moara ei in lupta cu talibanii ca noi ne vedem de treburile noastre interne fara sa deranjam pe nimeni si nici nu vrem sa fim deranjati de nimeni.

  2. Deci pana la urma tot minciuna iese invingatoare.Ce treaba avem noi cu talibanii afgani care au ura mare pe americani? Americanii nu au decat sa-si rezolve ei problema si nu altii.Se vede destul de clar ca lor le comvine de minune sa scoata castanele din foc,cu mana altuia.Toate-s bune si la locul lor dar pana la o limita.Moara ei in lupta cu talibanii ca noi ne vedem de treburile noastre interne fara sa deranjam pe nimeni si nici nu vrem sa fim deranjati de nimeni.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.