Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

ALTE MINCIUNI MARCA PSD: Guvernul anunta reduceri importante la impozite pentru cei care au copii

ipocrizia psd e1288081004784

Mainstream media face propaganda PSD-ului:

Citam pe de pe site-ul ProTV:

Noul sistem de impozitare a gospodariilor propus de Guvern pentru anul viitor include reduceri de impozite anuale pentru familiile care au copii.

Cu o conditie, insa: veniturile familiei sa nu depaseasca 10.000 de lei pe luna. Aceste prevederi vor intra in proiectul de lege pe care executivul va incepe sa-l pregateasca, prin care impozitul de 16 la suta se reduce la cel mult 10 la suta si se revine la impozitarea pe venitul global.

Impozitarea gospodariilor care va intra in vigoare din 2018 va aduce reduceri importante pentru cei care au copii.
Viorel Stefan, ministrul Finatelor: “Vrem sa stimulam natalitatea… pentru familiile care au venituri pana in 5.000 de lei pe luna sa fie o suma de 1.600 de lei deductibila la calculul impozitului pe venit, pentru familiile cu venituri intre 5.000 si 10.000 de lei pe luna sa fie 1.200 de lei pentru fiecare copil suma deductibila.”

Guvernul se gandeste sa acorde si alte deduceri, care nu au fost inca stabilite. Vor beneficia de deduceri si cei care strang bonuri si chitante pentru a-si justifica toate cheltuielile.

Viorel Stefan, ministrul Finantelor: “Abia incepe discutia, dar sigur ca sunt eligibile pe lista acestor deductibilitati cheltuielile privind imbunatatirea confortului spatiului locativ. Avem in vedere cheltuielile pe care familiile le au cu educatia copiilor.”

Guvernul vrea ca fiecare gospodarie sa aiba un medic financiar, adica un consultant fiscal care sa-i ajute pe oameni sa-si completeze declaratiie fiscale si sa-si achite impozitele. Ar fi nevoie de 35.000 de consultanti fiscali, iar fiecare va primi cate 10.000 de lei pentru munca lor.

“Cine are minimum de cunostinte necesare pentru a se specializa in consultanta fiscala poate sa obtina aceasta calificare. E o optiune si pentru actualii lucratori la ANAF”, spune ministrul.

Bogdan Stan, presedinte ANAF: “In momentul de fata, un inspector fiscal nu poate sa fie si consultant fiscal. Ar fi un conflict de interese, conform Statutului funcţionarului public.”

Viorel Stefan, ministrul Finatelor: “Termenul pana la care este necesar sa avem rezolvata problema consultantilor fiscali este decembrie 2018.”

Pana atunci, ministrul Finantelor promite ca, indiferent de situatia din economie, cota maxima de impozitare aplicata nu va depasi 10 la suta.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.