JUSTITIE

Alta LOVITURA pentru Dragnea. DNA il pune sub ACUZARE pentru întâlnirea cu Donald Trump

Liviu Dragnea DNA inculpat dosar TelDrum

Liviu Dragnea va fi adus, astăzi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare în dosarul vizitei din SUA, atunci când fostul lider al PSD s-a întâlnit cu Donald Trump.

Potrivit unor surse, Liviu Dragnea va fi înştiinţat de procurorii DNA că va fi pus sub acuzare pentru trafic de influenţă după vizita în SUA de la ceremonia de inaugurare a administraţiei Donald Trump, în ianuarie 2017.

În acelaşi dosar ar fi vizat şi Gheorghe Dimitrescu, consulul general al României la Bonn.

Vizita lui Liviu Dragnea în SUA a fost şi subiectul unei anchete a autorităţilor americane, iar aceştia au format o comisie rogatorie pentru a cere informaţii în România despre Dragnea.

Ulterior, DNA a deschis un dosar pentru trafic de influenţă.

Dosar penal pentru întâlnirea lui Liviu Dragnea cu preşedintele SUA, Donald Trump
În ianuarie 2017, liderul PSD de la acea vreme, Liviu Dragnea, şi fostul premier Sorin Grindeanu, au participat la ceremonia de inaugurare, la invitaţia lui Elliot Broidy, care la vremea respectivă era vice-preşedintele Comitetului Prezidenţial de inaugurare.

Liviu Dragnea a publicat atunci câteva fotografii care îl arată în timp ce dădea mâna cu Donald Trump, preşedintele SUA fiind aşezat la o masă din restaurantului hotelului său.

Sursa: antena3.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.