Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALSTIRI

„Allahu Akbar”! Teroriștii musulmani atacă în pușcărie

ahbx

Poliția anti-tero britanică a demarat o anchetă după agresarea unui gardian de către doi deținuți într-o închisoare de mare securitate.

Scotland Yardul a anunțat că departamentul său anti-tero a preluat o investigație în penitenciarul Whithemoore, situat la 160 de kilometri nord de Londra.

Gardianul a fost înjughiat cu arme albe artizanale, suferind mai multe răni. Alți patru colegi care i-au sărit în ajutor, s-au ales și ei cu plăgi înjunghiate. Toți au fost transportați de urgență la spital, iar în prezent starea lor este bună.

Un martor ocular, citat de Sky News, a declarat că atacul „a fost brutal, a curs mult sânge”.

Potrivit presei britanice, unul dintre făptași este Brusthom Ziamani (foto), de 24 de ani, condamnat pentru că a pus la cale decapitarea unui militar. Al doilea agresor este prezentat ca un musulman convertit, condamnat pentru mai multe agresiuni violente.

Ambii agresori purtau la brâu veste cu explozibil false și strigau „Allahu Akbar”. Reporterul Sky News a informat că „potrivit unui martor ocular, falsele veste sinucigașe erau la prima vedere foarte veridice, cu baterii atașate și fire care atârnau”.

The Telegraph scrie că Ziamani prezida în închisoare un tribunal „sharia”, în care pedepsea după legea islamică pe deținuții care o încălcau, bând de exemplu.

Poliția a anunțat că incidentul a fost izolat și nu există nici o amenințare, nici în interiorul, nici în afara închisorii.

Asemenea majorității țărilor occidentale, și în Marea Britanie creșterea alarmantă a numărului de deținuți condamnați pentru acte de terorism ridică problema radicalizării în închisoare și a celorlalți prizonieri.

Peste 20.000 de membri ai personalului din penitenciare au fost specializați pentru a depista cazurile de radicalizare, iar guvernul de la Londra a deschis centre dedicate, unde sunt plasați deținuții considerați de mare risc.

Rezultatele se văd, dacă în penitenciarele de „maximă securitate” deținuții organizează nestingheriți tribunale „sharia”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.