Alina, singura cerşetoare dintr-un oraş suedez, a rămas fără „serviciu”. A ajuns sa se vaite ca oamenii sunt „rasisti” si ca munca e grea si cere timp

Alina, singura cerşetoare tiganca dintr-un oraş suedez, a rămas fără „serviciu”. „Viaţă de coşmar” pentru tiganca în vârstă de 33 de ani, după intrarea în vigoare a interdicţiei pentru cerşetorie, impusă de Primărie.

Alina Dobrică este singurul cerşetor din orăşelul suedez Vellinge, unde trăiesc aproape 7.000 de oameni. Toată lumea o cunoaşte şi până în decembrie anul trecut a reuşit să nu aibă probleme cu localnicii. Atunci a intrat în vigoare o interdicţie pentru cerşit aprobată de Primărie.

În vârstă de 33 de ani, Alina e cunoscută de întreaga comunitate şi după intrarea în vigoare a interzicerii cerşitului a mers în faţa magazinului local Ica şi a stat acolo, fără să ceară nimic, scrie expressen.se. Numai că brusc atitudinea oamenilor faţă de ea s-a schimbat.

Citiți și:  Iohannis și epoca sa de (h)AUR(r)

Tiganca s-a trezit ameninţată cu bătaia, înjurată şi scuipată, oamenii prinzând curaj după decizia de interzicere a cerşetoriei în oraş. 

Tiganca a confirmat şi ea pentru sursa citată: „Mă batjocoresc, îmi spun să plec în ţara mea, mă înjură.”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile