Alianţa momentului între România şi Ungaria! BREAKING NEWS

În cadrul unei conferințe de presă, vicepremierul Kelemen Hunor a precizat că România și Ungaria poartă ” discuţii tehnice” în perspectiva semnării unui acord privind recunoaşterea reciprocă a certificatelor de vaccinare antiCOVID-19.

România și Ungaria poartă discuții cu privire la recunoaşterea reciprocă a certificatelor de vaccinare.

Kelemen Hunor: Deocamdată sunt discuţii tehnice

Aflat la Sfântul Gheorghe, vicepremierul Kelemen Hunor a susținut o conferință de presă în care a precizat că există discuții cu privire la semnarea unui acord acord privind recunoaşterea reciprocă a certificatelor de vaccinare anti-COVID-19.

” Deocamdată sunt discuţii tehnice legate de acel acord între România şi Ungaria, care săptămâna trecută la întâlnirea miniştrilor de Externe a fost discutat. Eu personal am discutat cu premierul Florin Cîţu, este de acord, dar specialiştii trebuie să găsească acea formă juridică prin care să se poată pune în aplicare un astfel de acord. Asta înseamnă să fie recunoscute reciproc vaccinurile şi certificatele în acest sens. Când se va întâmpla, eu sper că se va întâmpla repede, dar aici din punct de vedere administrativ şi tehnic, sigur, trebuie să parcurgem să nişte etape” , a declarat Kelemen Hunor, în cadrul unei conferinţe de presă.

Kelemen Hunor le recomandă oamenilor să se vaccineze
Vicepremierul a mai spus că este important ca oamenii să se vaccineze pentru că a putea ieși din pandemie.

“Putem să învingem boala doar dacă avem încredere în medici, în ştiinţă, în cercetători şi vaccinarea este o modalitate prin care se poate depăşi această fază a pandemiei. Aici, în Secuime, mai e nevoie de campanii, mai e nevoie de convingere ca să meargă cât mai mulţi, şi aici, şi în toate judeţele, dar parcă aici, din cifrele pe care le văd, mai este loc de argumente” , a mai spus Kelemen Hunor.

Sursa: capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație