ALEXANDRA STAN, DEZBRĂCATĂ PE SITE-URILE +18 DIN SUA! IMAGINI DIN INTIMITATEA CÂNTĂREȚEI, FĂCUTE PUBLICE

Alexandra Stan este una dintre cele mai dezinhibate artiste din România, imaginile pe care le postează în ultima vreme pe rețelele de socializare au creat diverse controverse printre cei care îi urmăresc activitatea. Vedeta nu ține cont de părerile cârcotașilor și nu renunță la a poza incendiar de sexy.

Recent, atât artista, cât și fanii ei, au avut parte de o surpriză, a apărut pe site-urile destinate adulților din Statele Unite. The Fappening, unul dintre cele mai accesate astfel de site-uri de peste Ocean, a publicat o serie de fotografii de-a dreptul incendiare din intimitatea Alexandrei.

Alexandra Stan s-a născut pe 10 iunie 1989 în Constanţa. Ea a devenit celebră odată cu lansarea melodiei “Mr Saxobeat”. După un imens succes internaţional, artista a trecut printr-o perioadă grea când a fost bătută de impresarul său, care îi era şi iubit în acelaşi timp. Din august 2015, Alexandra Stan trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr pe care-l cheamă Bogdan Stăruială.

VEZI SI: Imagini explicite! Brigitte a facut SEX cu Pastrama in FERMA! S-au culcat impreuna iar tiganul a sarutat-o toata noaptea si a atins-o peste tot!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.